Connect with us

HANDBAL

Buget mai mic pentru HC Zalău


Pentru noul sezon. gruparea condusă de Gheorghe Tadici va primi de la Consiliul Judeţean Sălaj cu 100.000 de lei mai puţin faţă de anul trecut


În urmă cu câteva luni, Consiliul Judeţean Sălaj a aprobat suma de 2,67 milioane de lei pentru susţinerea sportului de performanţă în sezonul 2018 – 2019. HC Zalău, Volei Club Zalău şi CS Atletic Zalău au fost structurile sportive care au îndeplinit condiţiile de eligibilitate, astfel că pentru următorul sezon competiţional, cele trei cluburi urmează să primească finanţare.

În Şedinţa Ordinară a Consiliului Judeţean  ce a avut loc vinerea trecută a fost aprobată repartizarea sumelor pentru finanţarea activităţilor de performanţă, astfel că din 2,67 milioane de lei, HC Zalău urmează să beneficieze de 2,59 milioane de lei.

Din suma respectivă, în conturile grupării de sub Meseş va ajunge în acest an 1,19 milioane de lei, urmând ca restul sumei să fie atribuită începând cu a doua parte a sezonului.

Trebuie spus că această finanţare de care va beneficia HC Zalău este mai mică cu 100.000 de lei faţă de sezonul trecut, când formaţia lui Tadici a avut o finanţare de 2,69 milioane de lei. Însă, în sezonul trecut şi plafonul pentru sportul de performanţă a fost mai mare, iar instituţia condusă de Tiberiu Marc a aloca 2,85 milioane de lei, în stagiunea 2018 – 2019,  fiind cu 130.000 de lei mai puţin.

Din partea Consiliului Judeţean Sălaj urmează să mai primească câte  40.000 de lei CS Atletic Zalău şi Volei Club Zalău. Fiecare va beneficia în 2018 de câte 15.000 lei, restul sumei fiind atribuită pentru a doua parte a sezonului.

1118 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL