Connect with us

FOTBAL

Ciprian Roja, după câştigarea Cupei României: “Ţinem neaparat să aducem o echipă de Liga a III-a la Jibou”


După ce s-a impus în finala Cupei în faţa celor de la Someşul Someş Odorhei, antrenorul celor de la Rapid Jibou ne-a declarat că ar dori ca echipa sa să aducă o formaţie din cel de-al treilea eşalon la Jibou


Duminica trecută s-a încheiat oficial sezonul 2017-2018 în fotbalul sălăjean, odată cu disputarea finalei Cupei României dintre Rapid Jibou şi Someşul Someş Odorhei.

Experienţa şi pregătirea fizică superioară a făcut diferenţa în acest joc şi vicecampioana Sălajului s-a impus în cele din urmă la două goluri diferenţă. Totuşi, Ciprian Roja, antrenorul celor de la Rapid Jibou a remarcat echipa adversă, pe care a ţinut să o şi felicite pentru modul de abordare a finalei.

După ce a câştigat faza judeţeană, Rapid Jibou s-a calificat la faza naţională a  Cupei României, competiţie în care va debuta în 1 august. Gruparea din oraşul de pe Someş se va duela cel mai probabil cu o altă câştigătoare a fazei judeţene a Cupei.

Totuşi, intenţiile jibouanilor sunt de a aduce în orăşelul sălăjean o formaţie de Liga a III-a.

“Ne-am pregătit pentru acest meci şi l-am tratat foarte serios. Ne-a interesat şi ne interesează Cupa Românie şi ne dorim să avem un parcurs cât mai lung în această competiţie. Ţinem neaparat să aducem o echipă de Liga a III-a la Jibou. Ţin să felicit jucători, în primul rând pentru meciul pe care l-au făcut, pentru munca depusă în acest an. Au fost nişte băieţi minunaţi care au muncit săptămână de săptămână. De asemenea, ţin să le mulţumesc spectatorilor care au venit în număr destul de mare la stadion şi sperăm ca în continuare prin jocul nostru bun şi prin rezultate să aducem cât mai multă lume la stadion. Someş Odorhei mi-a lăsat o impresie foarte bună şi prima repriză a fost destul de echilibrată, au muncit mult, însă atât cât le-a permis pregătirea fizică. Felicit echipa din Odorhei, felicit fair-play-ul lor şi le mulţumesc şi suporterilor lor care au venit în număr destul de mare la stadion. Meciul a fost ca şi o sărbătoare şi ambele echipe s-au ridicat la nivelul finalei competiţiei. Nu în ultimul rând, mulţumim Primăriei oraşului Jibou, în special primarului Dan Ghiurco, care a fost alături de noi pe tot parcursul anului. Chiar dacă obiectivul principal era campionatul, încercăm la anul să fim mai puternici. Tragem linie, vedem unde am greşit, ce putem îmbunătăţi şi împreună cu conducerea să vedem ce ne lipseşte pentru ca anul viitor să fim campioni”, ne-a declarat Ciprian Roja.

1116 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL