Connect with us

FOTBAL

Vlad Ortelecan – conducător Someşul Someş Odorhei: ”Experienţa celor de la Rapid Jibou şi-a spus cuvântul în finala Cupei”


Chiar dacă echipa sa a pierdut cu 2 – 0, oficialul câştigătoarei Seriei Est din Liga a V-a a ţinut să îşi felicite echipa pentru parcursul foarte bun din sezonul 2017 – 2018


 Someşul Someş Odorhei a câştigat la pas Seria Est din Liga a V-a şi a promovat în Liga a IV-a, după 25 de victorii şi o singură remiză. Singura înfrângere din sezonul 2017 – 2018 a fost cea de sâmbătă, din finala fazei judeţene a Cupei României, pe care a pierdut-o cu 2 – 0 în faţa vecinilor de la Rapid Jibou.

În ciuda acestei înfrângeri, parcursul din această stagiune a fost unul foarte bun pentru Someşul, fapt pentru care conducătorul Vlad Ortelecan şi-a felicitat jucătorii, cât şi întreg staff-ul.

”Cu siguranţă, experienţa adversarilor şi-a spus cuvântul. Cei de la Rapid Jibou au marcat la momentul oportun, după care au ştiut să gestioneze foarte bine situaţia. Pentru noi acest meci a fost precum un test, pentru a vedea care este nivelul. Nu am decât să îmi felicit jucătorii şi întreg staff-ul pentru determinarea şi atitudinea de care au dat dovadă pe tot parcursul acestui sezon, cât şi publicul numeros de care am avut parte”, ne-a declarat Vlad Ortelecan, cel care a jucat împotriva echipei de la care a fost împrumuta la Someşul.

”Cu toate că atât eu cât și căpitanul echipei Bogdan Rus suntem doar împrumutați de Rapid Jibou și am  evoluat mult timp pentru  acestă echipă, ne-am dorit mai mult ca niciodată ca trofeul să ajungă la Someş Odorhei”, a mai spus Ortelecan.

 

 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL