Connect with us

Ştiri din Sălaj

Un șef de post din Sălaj, bătut cu sălbăticie de trei clujeni


Scandalul a avut loc duminică seara în comuna Cuzăplac, atunci când agentul-şef principal Cristian Niţă a vrut să aplaneze un conflict, dar a devenit victima unor bărbaţi aflaţi în stare de ebrietate, care i-au aplicat mai multe lovituri


Totul s-a întâmplat duminică seara în apropierea unui bar din centrul comunal din Cuzăplac.

Trei bărbaţi aflaţi în stare de ebrietate au provocat un scandal în faţa localului, iar la un moment dat au blocat drumul.

Aflat în exerciţiul funcţiunii, şeful de post de la Postul de Poliţie Cuzăplac a încercat să aplaneze conflictul şi să restabiliească ordinea şi liniştea publică, dar a devenit victima scandalagiilor, care au început să îi aplice agentul-şef principal Cristian Niţă mai multe lovituri!?

Încă de duminică seara, cei trei recalcitranți au fost reţinuţi pentru 24 de ore prin ordonanță de reținere emisă de polițiști, fiind ca în cursul zilei de luni să fie prezentați în fața judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare sub aspectul săvârșirii infracțiuniilor de ultraj și mare violență.

În cursul zilei de azi, a fost admisă propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou şi s-a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor P. C., P. T. şi F.F. pe o perioadă de 30 zile, începând cu data de 2 iulie până la data de 31 iulie, inclusiv. Astfel, cei trei agresori au fost încarcerați în arestul IPJ Sălaj.

Din câte se pare, niciunul dintre aceştia nu sunt din Sălaj, unele surse ale colegilor de la Știri din Sălaj precizând că ei sunt originari din judeţul Cluj, iar doi dintre ei sunt fraţi.

Clujenii au ajuns pe raza judeţului nostru, după ce unul dintre ei a cumpărat o casă în localitatea Petrindu (comuna Cuzăplac), acolo unde locuiau în ultima perioadă.

Sătenii supun, însă, că aceştia erau oameni răi şi care erau puşi tot timpul pe harţă.

De cealaltă parte, poliţistul de 48 de ani, care se pregătește de pensie, a primit îngrijiri medicale dar se află în afara oricărui pericol.

Dacă în această săptămână ar fi trebuit să meargă în concendiu de odihnă, agentul-şef principal Cristian Niţă ar putea să facă acum o pauză forţată, dar în concendiu medical…

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj