Connect with us

Ştiri din Sălaj

Încă un sălăjean a fost prins băut la volan


Un zălăuan de 40 de ani a fost depistat conducând sub influenţa băuturilor alcoolice pe strada Parcului din Zalău. Avea o alcoolemie de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta este al treilea sălăjean care a fost depistat conducând băut, în mai puţin de o săptămână, pe drumurile sălăjene


Condusul sub influenţa băuturilor alcoolice pare deja o “modă” pentru sălăjeni, dar să fim sinceri, nu numai pentru ei. Deşi este o infracţiune destul de gravă, tot mai mulţi curajoşi se găsesc să se urce la volan, deşi au consumat băuturi alcoolice, punând în pericol viaţa proprie, precum şi a celor din jur.

Recent, un bărbat din Someş Odorhei s-a urcat băut la volan şi a intrat cu maşina într-un stâlp, avea alcoolemie de 1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat. Din fericire, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

După puţin timp, un zălăuan a fost depistat în trafic, conducând maşina pe Bulevardul Mihai Vitezul din Zalău. Testarea cu alcooltestul a evidenţiat o alcoolemie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Luni, la ora 00.29, poliţiştii zălăuani au depistat în trafic, un bărbat de 40 de ani, din Zalău, care conducea autoutilitare pe strada Parcului, din municipiu.

La testarea cu alcooltestul s-a evidenţiat o alcoolemie de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru recoltare de probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Din fericire, acesta a fost depistat de poliţişti, înainte să comită vreo nenorocire.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru infracţiunea de conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Toate cele trei cazuri de condus sub influenţa băuturilor alcoolice au avut loc în mai puţin de o săptămână, pe raza judeţului Sălaj, două dintre ele, chiar în municipiul Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj