Connect with us

Ştiri din Sălaj

O femeie de 43 de ani a decedat după un accident pe drumurile din Sălaj


Un grav accident s-a petrecut pe data de 24 iunie în localitatea Zăuan Băi, atunci când un tânăr şofer inconştient a apăsat prea mult pedala de acceleraţie  şi a intrat cu maşina într-un cap de pod, provocând accidentarea a trei persoane. Din păcate, pentru o femeie din Bihor intervenţiile medicilor au fost zadarnice, deoarece aceasta s-a stins din viaţă pe patul de spital


Pe data de 24 iunie, un autoturism înmatriculat în judeţul Bihor rula pe Drumul Comunal 96 din comuna sălăjeană, Ip.

În raza localităţii Zăuan Băi, un tânăr conducător auto a provocat un grav accident rutier, care s-a soldat cu trei răniţi, cu toţii din judeţul vecin.

Deşi nu avea prea mare experienţă, conducătorul în vârstă de 20 de ani a condus cu viteză şi într-un moment de neatenţie a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un cap de pod.

În urma impactului, o femeie de 43 de ani care se afla pe bancheta din spate a fost rănită grav, iar un copil de 5 ani şi un adolescent de 18 ani au fost uşor răniţi.

Femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău. Din păcate, în ciuda eforturilor făcute de medici, femeia din judeţul Bihor a decedat după mai puţin de o săptămână de la tragicul eveniment.

Ca urmare a multiplelor leziuni, ea s-a stins din viaţă în cursul zilei de sâmbătă.

După cum scriam săptămâna trecută, poliţiştii sălăjeni au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

În aceste condiţii însă, fapta tânărului şofer va fi schimbată. Astfel, pe lângă infracţiunea iniţială, conducătorul auto va trebui să răspundă în fața legii şi pentru ucidere din culpă.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj