Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO. Incendiu la o casă din Jibou. Proprietara a făcut atac de panică


Nefericitul eveniment a avut loc luni la amiază pe strada Gheorghe Doja, când folosirea unui prelungitor improvizat a produs un scurt-circuit şi mai apoi un incendiu în care au ars mai multe bunuri. Pompierii militari au fost prompţi şi au reuşit să stingă flăcările, dar au existat şi pagube materiale


Undeva orele amiezii, o persoană din Jibou a sunat la 112 anunţând faptul că o casă de pe strada Gheorghe Doja din oraşul Jibou se află în flăcări.

Două echipaje de la Secția de pompieri Jibou au mers la faţa locului şi intervenit prompt, reuşind la puţin timp să stingă flăcările.

Cu toate acestea, au ars câteva piese de mobilier dintr-o cameră a imobilului, materiale textile precum covorul, îmbrăcăminte, saltea de la pat, iar ușa și pereții interiori ai încăperii s-au degradat.

Proprietara casei a făcut un atac de panică, astfel că a fost nevoie şi de un echipaj de la Ambulanţă, care a acordat îngrijiri medicale femeii.

Conform reprezentanţilor ISU Sălaj, cauza incendiului a fost un prelungitor electric improvizat amplasat pe covor şi care nu a fost izolat față de materialele combustibile.

Acesta a produs un scurtcircuit electric generând incendiul.

Un eveniment asemănător a avut loc acum câteva zile şi în comuna Sărmăşag.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj