Connect with us

FOTBAL

Bogdan Rus, după finala Cupei României: “Felicit Rapid Jibou. A fost o bucurie să-mi întâlnesc foştii colegi”


Căpitanul celor de la Someşul Someş Odorhei a evoluat în trecut la gruparea jibouană, iar meciul din finala Cupei României a fost unul mai special pentru el din acest punct de vedere


Someşul Someş Odorhei a avut un sezon de neuitat. După ce a câştigat la pas Seria Est din Liga a V-a, cu 25 de victorii şi un singur rezultat de egalitate, gruparea din Someş Odorhei a ajuns şi în finala Cupei României, acolo unde s-a duelat duminică cu Rapid Jibou, pe Stadionul “Rapid” din Jibou.

Meciul a fost unul cu ocazii de ambele părţi, dar în cele din urmă, jibouanii au reuşit să se impună, la o diferenţă de două goluri.

De menţionat este faptul că la gruparea din Someş Odorhei evoluează şi doi foşti jucători de la Rapid Jibou, este vorba de Vlad Ortelecan şi de Bogdan Rus. Dacă primul este antrenor-jucător, cel de-al doilea este chiar căpitanul echipei.

Bogdan Rus a fost foarte aproape să înscrie în poarta poarta fostei sale echipe, însă mingea a ocolit de puţin bara porţii apărate de Adrian Noţigan.

“A fost un meci frumos, cu ocazii de ambele părţi, însă experienţa celor de la Rapid Jibou şi faptul că joacă de mult timp împreună au cântărit decisiv în câştigarea acestei finale. Îi felicit şi le urez baftâ în continuare şi totodată le mulţumesc suporterilor că au fost într-un număr atât de mare la stadion şi nu în ultimul rând, conducerii clubului nostru pentru întreaga susţinere din acest an competiţional. Pentru mine a fost o bucurie să-mi întâlnesc foştii colegi, mai ales într-un meci aşa de important. La început a fost puţin ciudat să îi am ca adversari, ţinând cont de faptul că am fost colegi o perioadă destul de lungă de timp şi totodată am rămas şi în relaţii foarte bune cu ei”, ne-a declarat Bogdan Rus.

1331 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL