Connect with us

DIVIZIA A1

Cornel Miron, spre Steaua Bucureşti


După mai bine de trei ani la Zalău, în care a devenit campion al României cu CS Volei Municipal, voleibalistul în vârstă de 24 de ani se pregăteşte să revină acasă, acolo unde a făcut şi saltul spre prima ligă


Cornel Miron (n. 20 Februarie 1994) este unul dintre cei mai buni jucători ai generaţiei, fiind nelipsit de la loturile de juniori. La începutul anului 2015, talentatul voleibalist era transferat de CS Volei Municipal de la Steaua, în ideea de a construi o formaţie tânără cu posibilităţi de afirmare.

Mai bine de trei ani, Miron a jucat la poalele Meseşului, unde a devenit vicecampion, dar şi campion al României, în anul 2017! Voleibalistul nu prea a putut să joace ca şi titular, deoarece pe postul de secund a fost tot timpul concurenţă, iar – de exemplu – pe brazilianul Leo Del Bosco nu puteai să îl ţii rezervă.

Totuşi, de câte ori a fost aruncat în luptă, jucătorul originar din capitală şi-a făcut datoria. La cei 24 de ani pe care i-a împlinit în luna februarie, Miron a ajuns la maturitatea sportivă. Din păcate, conducerea clubului nu i-a mai prelungit înţelegerea scadentă la finalul sezonului recent încheiat în care CS Volei Municipal s-a clasat pe un modest loc patru.

Astfel, Cornel Miron a devenit jucător liber, iar în această vară el poate negocieaza cu alte echipe. Din câte se pare, noua destinaţie poate fi şi… fosta destinaţie, adică CSA Steaua Bucureşti – formaţie la care Miron a debutat în Divizia A1.

”În ultima perioadă am avut discuţii cu mai mulţi jucători, între care şi Cornel Miron. Când vom avea semnăturile lor, vom da publicităţii şi transferurile realizate de noi”, a declarat George Grigorie – managerul sportiv de la secţia de volei de la Steaua Bucureşti, pentru ziarul Sportul Sălăjean.

Din alt punct de vedere, CS Volei Municipal s-a despărţit de Miron, dar are deja acoperit postul de secund sau extremă, acolo unde vor evolua “căpitanul” Leo Del Bosco, Rareş Bălean, dar şi bulgarul  Miroslav Gradinarov, transferat în această vară de la Benfica Lisabona.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1