Connect with us

DIVERSE

Echipele sălăjene au părăsit prematur Cupa României la minifotbal, de la Sibiu


Atât Dia Guard Divino II, cât şi Fan Courier au reuşit să iasă din grupă însă au pierdut din prima fază eliminatorie


De vineri şi până duminică, la Sibiu s-a desfăşurat Cupa României la minifotbal, competiţie care a strâns la start un număr record de 97 de echipe.

Printre participante s-au aflat şi două grupări din Campionatul de Minifotbal Onix, este vorba de Fan Courier – care în Liga 1 s-a clasat pe locul 4 – şi Dia Guard Divino II, câştigătoarea Ligii 2 şi finalista Cupei în Sălaj.

Ambele grupări şi-au propus la acest turneu să ajungă cât mai departe, însă nu au reuşit mare lucru decât să iasă din grupe.

Fan Courier s-a aflat în grupa a X-a, iar cu o singură victorie a reuşit să termine pe locul 2 şi se se califice în prima fază eliminatorie.

Dia Guard Divino II s-a aflat în grupa a XIV-a, unde a obţinut tot o victorie, scor 3 – 2 cu Tricolorii Sibiu şi a mers mai departe de pe locul secund.

Aventura celor două formaţii sălăjene s-a terminat rapid, în prima fază eliminatorie. Dia Guard Divino II a pierdut cu Joga Bonito, scor 5 – 3, în timp ce Fan Courier a fost învinsă la limită de FC Labradores, scor 3 – 2.

Ediţia din acest an a Cupei României a fost câştigată de către Danco Pro Bucureşti, care în finală a trecut cu 2 – 1 de Juventus Sibiu.

 

Mai multe amănunte, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri 

1016 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVERSE