Connect with us

DIVIZIA A2

Volei Club Zalău vrea să continue în Divizia A2 şi aşteaptă sprijin de la autorităţi


Gruparea condusă de Gabriel Terheş a depus un proiect de finanţare la Consiliul Judeţean Sălaj, iar în cazul în care acesta va fi aprobat, sălăjenii se vor înscrie în campionat şi va pune bazele pe juniori


Înfiinţată în anul 2015, Volei Club Zalău a activat  până acum trei sezoane în Divizia A2, iar în ultimele două campionate a ajuns până la turneul semifinal, unde s-a clasat pe locul 3.

Formaţia condusă de Gabriel Terheş îşi doreşte să activeze la acest nivel şi din toamnă, dar pentru a putea are nevoie de sprijin financiar de la autorităţi.

În acest sens a fost depus un proiect de finanţare la Consiliul Judeţean Sălaj, care rămâne de văzut dacă  va fi şi aprobat. În cazul în care va primi finanţare, Volei Club Zalău intenţionează să pună un accent şi mai mare pe juniori începând din toamnă.

“Ne dorim să continuăm, dar vom vedea dacă va fi acceptat proiectul de finanţare. Am anunţat şi Federaţia că intenţionăm să ne înscriem în campionatul următor, iar dacă vom primi finanţare, noi vom pune în continuare accent pe juniori. Nu vom continua acest proiect în măsura în care nu vom avea juniori, fiindcă pentru ei este această echipă.Vedem ce selecţie va fi şi am discutat şi cu directorul de la CSS Zalău, care intenţionează se se implice mai mult în proiectul nostru. Vom încerca să cooptăm cât mai mulţi tineri. Până acum nu am activat degeaba, fiindcă avem câţiva tineri care deja au ajuns în prima ligă, iar alţii sunt în atenţia unor grupări din Divizia A1. Din câte ştiu, Ovidiu Man este dorit de CSM Câmpia Turzii, iar Silvăşan este curtat de CNE Dej şi de CSM Câmpia Turzii. Practic, tot de la noi a mai plecat şi Claudiu Iov la Universitatea Cluj şi a ajuns să fie jucător de Divizia A1”, ne-a declarat Gabriel Terheş, conducătorul de la Volei Club Zalău.

1809 Vizualizari
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Corect

    2 July 2018 at 15:09

    Eu cred ca sunteți strict o echipa de lebenițari.ij primul rând csm nu are ce jucatori sa ia pentru prima liga. Eventual de la voi pot lua un scorer sau vreun băiat la împins apa sau carat prosoapele . Voi sunteți majoritatea pensionari si vorbiți de tineri ai de viitor. Sunt singura echipa care pierde un punct pe set din cauza arbitrilor si acuazati ca tot meciu este pierdut din cauza arbitrilor. Nu va mai faceti singuri reclama ca nici un jucător de la voi nu știe sa sara corect multi habar nu au sa umble nu mai vorbiți de CSM si prima liga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A2