Connect with us

CUPA ROMANIEI

Fan Courier, debut victorios la turneul final al Cupei României


“Poştaşi rapizi” au câştigat clar primul meci din cadrul Grupei 10 a turneului final de la Sibiu, câştigând la două goluri diferenţă în faţa celor de la Mica Frăţie Gorj


Astăzi a debutat turneul final al Cupei României la minifotbal de la Sibiu. După ce dimineaţă, Dia Guard Divino II a debutat cu o victorie spectaculoasă în faţa celor de la Tricolorii Sibiu, a venit rândul celor de la Fan Courier să intre în competiţie.

Astfel, de la ora 14.00, gruparea zălăuană a evoluat în compania celor de la Mica Frăţie Gorj. Prima repriză a fost una destul de echilibrată, cele două echipe studiindu-se. Totuşi, un plus a fost pentru Fan Courier. Gruparea condusă de Radu Ionuţaş a practicat un joc bun şi în cele din urmă a fost şi echipa care a deschis scorul, graţie reuşitei lui Flaviu Bărnuţiu.

Cu acest avantaj minim al “poştaşilor rapizi” s-a şi încheiat prima repriză.

În partea secundă, jocul a fost controlat în totalitate de Fan Courier, iar Răzvan Sabou a izbutit o dublă, majorând avantajul echipei sale. Gorjenii au reuşit să reducă din handicap, însă Cătălin Chiş le-a “ucis” orice speranţă de revenire, după ce a marcat pentru 4 – 1. Totuşi, scorul final a fost stabilit în ultimul minut, după ce cei de la Mica Frăţie Gorj au mai marcat un gol.

Următoarea partidă pentru Fan Courier va avea loc astăzi, de la ora 18.00, în compania celor de la  FC Gilău Floreşti.


Fan Courier Zalău – Mica Frăţie Gorj 4 – 2 (1 – 0)

Au marcat: Flaviu Bărnuţiu, Răzvan Sabou (2) şi Cătălin Chiş


 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in CUPA ROMANIEI