Connect with us

CUPA ROMANIEI

Victorie spectaculoasă pentru Dia Guard Divino II la debutul la turneul final al Cupei României


Finalista Cupei României, faza judeţeană, a reuşit să obţină un succes la limită în meciul de debut, contra celor de la Tricolorii Sibiu, după un hattrick de efect al lui Paul Pintea


Vineri dimineaţa a debutat turneul final al Cupei României la minifotbal, turneu ce se desfăşoară în acest sfârşit de săptămână la Sibiu. Judeţul nostru este reprezentat de două echipe, Dia Guard Divino II şi Fan Courier.

Prima care a intrat în competiţie a fost Dia Guard Divino II, care a întâlnit de la ora 10.00, Tricolorii Sibiu. Având în vedere că mulţi dintre jucătorii echipei conduse de Florin Marian Raţ şi Flore Pop s-au aflat la primul turneu final, emoţiile şi-au spus cuvântul în prima repriză, iar sibienii au condus cu 1 – 0 la pauză.

Altfel au stat lucrurile în repriza a doua, iar zălăuanii au intrat mult mai motivaţi pe teren, Paul Pintea restabilind egalitatea. Totuşi, jucători echipei din Sibiu nu s-au lăsat copleşiţi de această egalare şi au preluat din nou conducerea pe tabelă.

Acelaşi Paul Pintea a avut din nou un răspuns pentru sibieni şi a egalat din nou. Meciul se îndrepta către un rezultat de egalitatea, însă gruparea sălăjeană a avut de spus ultimul cuvânt în această partidă.

Cu doar 3 minute înainte de final, Dia Guard Divino II a beneficiat de o lovitură liberă de la aproximativ 10 m, iar Paul Pintea a transformat impecabil, învingându-l pe portarul sibian cu un şut direct în vinclu, realizând hattrick-ul şi în acelaşi timp, aducând victoria pentru gruparea zălăuană.

Următorul meci al celor de la Dia Guard Divino II va avea loc astăzi, de la ora 18.00, împotriva celor de la Flash FT Alba Iulia.


Tricolorii Sibiu – Dia Guard Divino II 2 – 3 (1 – 0)

A marcat: Paul Pintea (3)


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in CUPA ROMANIEI