Connect with us

Ştiri din Sălaj

Drumul judeţean ce face legătura dintre Nuşfalău şi Crasna va fi reabilitat


În urma precipitaţiilor abundente din ultima perioadă, segmentul de drum dintre Nuşfalău şi satul Huseni s-a degradat. Pentru rezolvarea acestui  neajuns, Consiliul Judeţean Sălaj a făcut un acord de asociere cu Primăria Comunei Nuşfalău, care împreună vor acoperi suma de bani pentru finalizarea investiţiei


În cursul zilei de vineri,  a avut loc ședinţa ordinară a Consiliului Judeţean Sălaj.

Pe ordinea de zi s-au aflat aproape 20 de proiecte, între care şi proiectul de hotărâre privind aprobarea acordului de asociere între Judeţul Sălaj şi Comuna Nuşfalău pentru realizarea unor lucrări de întreţinere şi reparaţii pe drumul judeţean DJ191C: Nuşfalău- Huseni (comuna Crasna), km 0+000-4+000.

Consilierii judeţeni au a aprobat acordul de asociere între Judeţul Sălaj şi Comuna Nuşfalău, astfel că acest segmen de drum va fi reabilitat cu bani de la autorităţile judeţene, dar şi de la Primăria comunei Nuşfalău.

Pe drumul judeţean DJ191C: Nuşfalău – Huseni, km 0+000-4+000, în urma precipitaţiilor abundente căzute în ultima perioadă, şanţurile s-au colmatat, fapt ce a condus la degradarea părţii carosabile.

Pentru redarea acestui sector de drum în condiţii de siguranţă a circulaţiei, sunt necesare lucrări de scarificare şi reprofilare a părţii carosabile şi de reparare a părţii carosabile cu material pietros.

Având în vedere situația descrisă, Consiliul Județean Sălaj a considerat oportună încheierea acordului de asociere cu Comuna Nuşfalău pentru realizarea lucrărilor de reparaţii pe sectorul de drum menționat.

Valoarea totală pentru aceste lucrări reparaţii este de 43.927,341 lei (inclusiv TVA). Contribuția Consiliului Judeţean este de 39.540,00 lei, iar diferenţa în cuantum de 4.387,341 lei va fi suportată de către Comuna Nuşfalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj