Connect with us

CUPA ROMANIEI

Bogdan Ember – jucător Fan Courier: “Putem face o figură frumoasă la Cupa României”


Fan Courier, alături de Dia Guard Divino II reprezintă judeţul Sălaj în aceste zile la turneul final al Cupei României la minifotbal, iar jucătorul “poştaşilor rapizi” este optimist în şansele echipei sale de a face o figură frumoasă la turneul de la Sibiu


În acest sfârşit de săptămână se desfăşoară turneul final al Cupei României la minifotbal. La competiţia de la Sibiu, judeţul Sălaj este reprezentat de două echipe, este vorba despre Dia Guard Divino II şi de Fan Courier.

Prima a şi debutat în competiţie, evoluând în compania celor de la Tricolorii Sibiu, în timp ce Fan Courier îşi aşteaptă rândul. Echipa “poştaşilor rapizi” va intra în competiţie de la ora 14.00, când va evolua împotriva celor de la Mica Frăţie Gorj.

Înaintea debutului la turneul final, Bogdan Ember este încrezător şi optimist şi consideră că Fan Courier poate face o figură frumoasă la acest turneu final.

“Rezultatele chipelor sălăjene de la turneu regional ne dau speranțe că putem face și noi o figură frumoasă la Cupa României . Putem spera chiar și la accederea în fazele finale ale turneului. Sperăm să fim cât mai bine pregătiţi, să facem jocuri bune şi să ținem ștacheta sus”, ne-a declarat Bogdan Ember.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in CUPA ROMANIEI