Connect with us

HANDBAL

HC Zalău se va duela cu campioana României, încă din prima etapă! PROGRAMUL rundei de debut din Liga Naţională


Formaţia antrenată de Gheorghe Tadici va juca în prima etapă din campionatul 2018 – 2019 pe  teren propriu cu cea mai puternică echipă din România – CSM Bucureşti


Până la startul campionatului Ligii Naţionale, ediţia 2018 – 2019 mai sunt două luni, dar deja a fost stabilit ţintarul, cu ocazia Adunării Generale a FRH care a avut loc joi, la Mamaia.

HC Zalău va avea parte de un adversar de top în prima etapă, urmând să primească vizita multiplei campioane CSM Bucureşti, cea mai puternică echipă din România.

Prima rundă din campionat este programată în perioada 1 – 2 septembrie 2018. În etapa a II-a, HC Zalău va juca în deplasare, pe terenul celor de la Danubius Galaţi.

În sezonul trecut, echipa lui Tadici a avut prestaţii bune în meciurile cu CSM Bucureşti. În campionat, meciul tur l-a pierdut la şase goluri diferenţă, 24 – 30, iar în retur, zălăuancele au fost aproape de o surpriză la Bucureşti, dar în cele din urmă au pierdut la un singur gol, 24 – 25.

Cele două formaţii s-au mai întâlnit şi în sferturile Cupei României, la Bucureşti, unde Zalăul lui Tadici a avut o evoluţie bună şi a cedat la doar două goluri, 27 – 29.

 

Iată programul primei etape – 2 septembrie 2018:

“U” Cluj – Corona Braşov

CSM Slatina – Măgura Cisnădie

CSM Bistriţa – CSM Roman

SCM Gloria Buzău – HCM Rm. Vâlcea

SCM Craiova – Dunărea Brăila

Minaur Baia Mare – Danubius Galaţi

HC Zalău – CSM Bucureşti 

 

Mai multe amănunte, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri

 

776 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL