Connect with us

FOTBAL

Vlad Opriş, din nou în pregătiri cu UTA Arad


Fundaşul sălăjean se antrenează din această săptămână cu fosta campioană a României, cu care s-a mai pregătit şi în iarnă


Din păcate, judeţul Sălaj nu se poate mândri cu foarte mulţi jucători la nivelul Ligii 1 de minifotbal, acolo unde în sezonul trecut au evoluat doar Gabriel Vaşvari – ACS Poli Timişoara şi Bogdan Unguruşan – FC Botoşani.

La finalul sezonului, cei doi jucători s-au despărţit de formaţiile la care au evoluat şi este posibil ca doar unul dintre aceştia să continue în primul eşalon.

Nici la nivelul Ligii a II-a, judeţul nostru nu stă mai bine şi doar fundaşul şimleuan Vlad Opriş mai evoluează la acest nivel. După ce a trecut pe la CSM Sighetu Marmaţiei sau Unirea Jucu, puternicul fundaş central a ajuns în curtea celor de la Juventus Bucureşti, formaţie de care s-a despărţit în iarnă.

După ce în tur a evoluat pentru CS Baloteşti, Vlad Opriş a avut mai multe opţiuni după despărţirea de Juventus şi chiar a fost aproape de a semna cu UTA Arad, însă înţelegerea a picat în ultimul moment, iar sălăjeanul a evoluat în retur sub comanda lui Florentin Petre la Foresta Suceava.

La gruparea moldavă, Opriş a avut evoluţii bune şi în cele 13 meciuri disputate în tricoul Forestei, fundaşul în vârstă de 21 de ani a marcat un gol.

Din păcate, sucevenii au retrogradat din Liga a II-a la finalul sezonului, iar Vlad Opriş s-a despărţit de Foresta, iar începând din această săptămână se pregăteşte din nou cu UTA Arad.

Să sperăm că de această dată, înţelegerea se va finaliza, iar sălăjeanul nostru va îmbrăca tricoului celei mai titrate echipe din provincie, de şase ori campioană a României.

Sursa foto: sportarad.ro

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL