Connect with us

DIVERSE

Sălajul trimite două echipe şi la Cupa României. PROGRAMUL celor de la Dia Guard II şi Fan Courier


Fan Courier şi Dia Guard II Divino încearcă să facă o figură frumoasă la turneul final al Cupei de la Sibiu, unde participă un număr record de 96 de echipe. În primă fază, ambele formaţii sălăjene vor să treacă de grupe şi să ajungă în fazele eliminatorii


Federaţia de Minifotbal din România se pregăteşte de o nouă competiţie importantă. După Campionatele Regionale şi Turneul Final de la Liga Firmelor şi Instituţiilor, la final de săptămână va avea loc turneul final al Cupei României.

Această competiţie va avea loc de vineri şi până duminică, la Sibiu, unde vor participa un număr record de 96 de echipe!

Printre ele se află şi două formaţii din Sălaj, este vorba de ocupanta locului 4 în Liga 1 – Fan Courier şi câştigătoarea ligii secunde – Dia Guard Divino II, care zilele trecute a jucat finala fazei judeţene din Sălaj.

Încă de vinerea trecută, organizatorii au stabilit prin tragere la sorţi componenţa celor 32 de grupe, în fiecare grupă fiind repartizate câte trei formaţii.

Fan Courier face parte din grupa a X-a, alături de FC Gilău Floreşti şi Mica Frăţie Gorj, în timp ce Dia Guard Divino II a fost repartizată în grupa a XIV-a, alături de Flash FT Alba Iulia şi Tricolorii Sibiu.

Primele două clasate din grupă se califică în fazele eliminatorii, astfel că şi pentru cele două reprezentante ale Sălajului aceste este şi primul obiectiv la competiţia de la Sibiu.

Toate meciurile din grupe vor avea loc vineri, urmând ca de sâmbătă să înceapă fazele eliminatorii.

Fan Courier va susţine primul meci vineri, de la ora 14.00 cu Mica Frăţie Gorj, urmând ca de la ora 18.00 să se dueleze cu FC Gilău Floreşti, în timp ce Dia Guard Divino II va debuta la Cupa României contra celor de la Tricolorii Sibiu, meciul urmând a avea loc vineri de la ora 10.00. Al doilea joc pentru formaţia condusă de Flore Pop va avea loc de la ora 18.00 cu Flash FT Alba Iulia.

Reprezentantele Sălajului pot emite pretenţii, având în vedere că ambele echipe au în lot jucători care au mai trecut pe la turnee finale şi am putea spune că au o oarecare experienţă

Anul trecut, la Cupa României, judeţul nostru a trimis trei echipe, Autoland Hosu, Autovip Lexus şi FS Grup, însă cea mai bună performanţă a fost reuşită de Autovip, care a ajuns până în optimi.

Competiţia de la Sibiu se va disputa pe opt terenuri, iar la jocurile din grupă, în cazul în care după timpul regulamentar se consemnează un rezultat de egalitate se vor executa lovituri de la 11 m, câştigătoarea urmând să primească un punct în plus.  Cupa României va bate recorduri peste recorduri la ediţia din acest an, urmând să fie prezente 96 de echipe din 43 de campionate din ţară!  Vor fi peste 160 de meciuri pe durata celor trei zile, iar la acest grandios turneu vor fi angrenaţi aproximativ 1400 de jucători. Pe lângă cele două echipe, Sălajul va mai trimite la Sibiu şi o brigadă de arbitri, formată din Robert Goie şi Nicolae Chiş-Ciure. La Cupa României va fi prezent directorul regional Gheorghe Ciule, dar şi preşedintele FMR – Ioan Onicaş.

Componenţa grupelor echipelor sălăjene:

Grupa 10: FC Gilău Floreşti, Fan Courier Zalău, Mica Frăţie Gorj

Grupa 14: Dia Guard II Divino Zalău, Flash FT Alba Iulia, Tricolorii Sibiu

Programul echipelor sălăjene din grupe:

Vineri, ora 10.00: Dia Guard II – Tricolorii Sibiu (T4)

Ora 14.00: Fan Courier – Mica Frăţie Gorj (T3)

Ora 18.00: FC Gilău Floreşti – Fan Courier (T3)

Ora 18.00: Dia Guard II – Flash FT Alba Iulia (T4)

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole




 

 

 

 

More in DIVERSE