Connect with us

Ştiri din Sălaj

Tânăra care îşi caută mama biologică nu renunţă la visul de a o săruta pe cea care i-a dat viaţă


Geta Lingurar – fetiţa abandonată acum 18 ani în spitalul din Oradea – vrea nespus de mult să îşi întâlnească mama pe care nu a văzut-o niciodată! După ce a făcut mai multe apeluri în public, adolescenta care de ceva timp a părăsit Centrul de la Cehu Silvaniei a strâns unele informaţii, dar are nevoie de oamenii cu suflet care să o ajute să îşi poate îndeplini visul


Acum o lună, tânăra Geta Lingurar dădea prin intermediul colegilor de la Știri din Sălaj un apel în căutarea mamei biologice, care o abandonsase la naștere.

“Doresc așa de mult să aflu cine este, cum este și dacă dorește să facă parte din viața mea!”, spunea atunci adolescenta de 18 ani crescută la Centrul Social Multifuncţional din orașul Cehu Silvaniei.

Născută la Oradea, Geta a fost plasată în asistenţă maternală la diferite familii din Sălaj, în comunele Bănișor și Mirșid, dar și în municipiul Zalău.

Dup ce a terminat clasa a VIII-a, Geta a fost înscrisă la Centrul Social Multifuncţional din Cehu Silvaniei, acolo unde a petrecut anii adolescenței.

Între timp, ea a absolvit Liceul Tehnologic ”Voievodul Gelu” din Zalău, iar în momentul în care a devenit majoră a părăsit Centrul de la Cehu Silvaniei și a început să o caute pe cea care i-a dat naștere.

Când a început demersurile de a-și căuta mama, Geta știa doar că numele ei era Lingurar Angela, cel mai probabil originară din Oradea.

Între timp, au venit mai multe informații pe acest subiect. Astfel, mama Getei e născută pe data de 28 iulie 1982, așadar anul acesta ar face 37 de ani. Într-adevăr, numele ei este Lingurar Angela din orașul Marghita, dar am aflat că a plecat în străinătate de ceva vreme. Cu toate acestea, câteodată mai merge pe acolo în piață.

“Cu această ocazie, facem apel tuturor persoanelor care știu ceva să ne ajute. Distribuiți în grupuri din Oradea, Bihor şi Marghita. Ar fi mult mai uşor, dacă lumea ar putea să ne mai ajute cu ceva”, precizează Geta Lingurar.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj