Connect with us

FOTBAL

Gabriel Vaşvari s-a înţeles cu Sepsi Sfântu Gheorghe!


Mijlocaşul zălăuan se află deja în pregătiri cu formaţia din Sfântu Gheorghe, iar în următoarele zile urmează să semneze un contract cu gruparea antrenată de Eugen Neagoe


Deşi se anunţau planuri măreţe când a semnat cu ACS Poli Timişoara, pentru Gabriel Vaşvari, aventura în Banat nu a fost tocmai plăcută.

La fel ca şi mai mulţi jucători, zălăuanul nu a fost plătit câteva luni, astfel că şi-a depus un memoriu şi a devenit liber. Ofertele pe adresa sa nu au întârziat să apară, iar fotbalistul de 31 de ani s-a şi decis rapid asupra viitorului său. Gabriel Vaşvari va evolua şi în sezonul viitor tot în prima ligă, de data aceasta în tricoul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, o formaţie la care este stabilitate finaciară şi se poate face performanţă.

De câteva zile, zălăuanul se află în pregătiri sub comanda lui Eugen Neagoe, iar în zilele următoare după ce se va soluţiona litigiul cu ACS Poli Timişoara, Vaşvari va putea semna cu noua sa echipă.

“Am primit o hârtie de la ACS Poli Timişoara cum că pot să mă antrenez cu orice echipă. În mare parte m-am înţeles cu cei de la Sepsi Sfântu Gheorghe, iar de două zile mă aflu deja în pregătiri la Sfântu Gheorghe. Chiar în aceste zile va avea loc Comisia pentru soluţionare a litigiilor şi cred că se va încheia şi cu litigiul meu şi voi putea semna”, ne-a informat Gabriel Vaşvari.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL