Connect with us

CUPA ROMANIEI

FOTO. Campionatul de Minifotbal Onix şi-a premiat câştigătorii şi participanţii


Duminică, la Baza Sportivă Onix Traian a avut loc festivitatea de premiere pentru toate participantele în cele trei ligi. Organizatorii au pus la bătaie premii consistente, atât pentru echipe, cât şi pentru golgheteri, cei mai buni portari, arbitri, dar şi colaboratori


Sezonul 2017 – 2018 s-a termiant oficial duminică seară, când la Baza Sportivă Onix Traian a avut loc festivitatea de premiere a Campionatului de Minifotbal Onix. După un sezon plin de meciuri, a venit şi răsplata pentru toate participantele în competiţie, iar organizatorii s-au pregătit cât au putut mai bine pentru acest eveniment şi au pus la bătaie premii consistente.

Înainte de premiere s-a jucat şi un meci demonstrativ între campioana regională Autovip şi Rapid Peceiu, formaţie ce a ocupat locul secund în Liga 2, după care a început premierea propriu zisă oficiată de preşedintele Ioan Onicaş, dar şi de către Gheorghe Ciule, director regional în cadrul FMR.

Toate echipele au primit abonamente promoţionale la bazele sportive Onix

Premierea a început cu echipele de la Liga 3, în ordinea inversă a clasamentului. De la ocupanta locului 20 – AS Luceafărul şi până la ocupanta locului 5 – AS Onix, toate formaţiile au primit diplome de participare. Grupările din primele patru locuri, au intrat şi în posesia unor trofee, a unor mingi, iar cele de pe podium au primit şi medalii, în funcţie de locurile ocupate.

Dat fiind faptul că urmează o perioadă de pauză până când va începe noul sezon, iubitorii de minifotbal pot face mişcare la bazele sportive Onix, iar organizatorii au oferit tuturor participantelor câte un abonament promoţional! Nu în ultimul rând, un premiu important pentru fiecare echipă, indiferent de locul ocupat a fost acordarea unui CEC valoric de 100 lei!

Premii pe măsură pentru fruntaşele ligilor

Formaţiile care au câştigat cele trei ligi şi echipele care s-au clasat pe locurile doi în Liga 1  şi Liga 2 au fost recompensate pe măsură. Astfel, G 4 – câştigătoarea de la Liga 3 – a primit un echipament de joc, iar Dia Guard II Divino, care s-a impus în Liga 2 a intrat în posesia unui CEC în valoare de 1.000 de lei. Tot din Liga 2, ocupanta locului secund, Rapid Peceiu s-a bucurat de un CEC valoric de 400 lei.

Granzii din Liga 1 au avut parte de o premiere şi mai stufoasă. Astfel, campioana a primit un CEC în valoare de 2500 lei, iar vicecampioana Autovip a avut parte tot de un astfel de cupon, în valoarea de 2000 lei. Pe lângă aceste premii importante, s-au mai oferit cupe, diplome, medalii, dar şi mingi, în funcţie de locul ocupat în clasament.

S-au premiat şi echipele fair-play din cele trei ligi. În primul eşalon acest premiu a fost acordat pentru Someşul Someş Odorhei, în Liga 2 la Grand Team Şimleu, iar în Liga 3 acest premiu a fost atribuit celor de la AS Luceafărul.

Mai multe detalii de la festivitatea de premiere, în ziarul Sportul Sălăjean din 27 iunie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in CUPA ROMANIEI