Connect with us

DIVIZIA A1

Volei Municipal Zalău îşi află adversarul din Cupa Challenge


Tragerea la sorţi va avea loc joi,  la sediul CEV din Luxemburg


Clasată pe locul 4 la finalul sezonului, Volei Municipal Zalău a prins ultimul loc de cupă europeană, astfel că în stagiunea 2018 – 2019, formaţia antrenată de Nikolay Jeliazkov va evolua în Cupa Challenge.

În această competiţie va mai activa şi Steaua Bucureşti, grupare ce s-a clasat pe locul 3, în timp ce Arcada Galaţi, vicecampioana României va juca în Cupa CEV.

Tricolorul Ploieşti, câştigătoarea campionatului şi a Cupei României va juca în cea mai importantă competiţie, este vorba de Liga Campionilor.

Cele patru reprezentate ale ţării noastre îşi vor afla adversarii din primele meciuri europene încă din această lună, joi urmând să aibă loc la Luxemburg tragerea la sorţi pentru toate cele trei competiţii. Şi în ultimele două sezoane, Volei Municipal Zalău a evoluat în Cupa Challenge, dar a avut rezultate slabe, fiind elimintă din prima.

În sezonul 2016 – 2017, sălăjenii au pierdut ruşinos calificarea cu o echipă din Bosnia, iar anul trecut au fost eliminaţi de portughezii de la Benfica Lisabona, echipă ce a scos-o din competiţie şi pe Steaua Bucureşi, în faza optimilor de finală.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1