Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO şi VIDEO. Manevră sinucigaşă pe drumul de întoarcere de la mare


Un sălăjean de 31 de ani a provocat un accident grav în judeţul Constanţa, după ce a încercat să efectueze o manevră de întoarcere, deşi carosabilul era marcat cu linie dublă continuă, moment în care a fost izbit în plin de un alt autoturism. În urma impactului au rezultat două victime


Un grav accident de circulaţia a avut loc astăzi, 25 iunie, la ora 13.30, la intrarea în localitatea 23 August, din judeţul Constanţa, în care a fost implicat şi un bărbat de 31 de ani din judeţul Sălaj.

Astfel, pe Drumul Naţional 39, la ieşirea din localitatea constănţeană, sălăjeanul aflat la volanul unui autoturism marca Volkswagen Golf a oprit în trafic, intenţionând să vireze stânga, deşi carosabilul avea marcajul dublă linie continuă, marcaj care este interzis cu desăvârşire să fi încălcat.

În acel moment, conform colegilor de la Ziua de Constanţa, maşina sălăjeanului a fost lovită în plin de un alt autoturism, marca Audi, condus de un bărbat de 26 de ani.

În urma impactului a rezultat accidentarea uşoară a şoferului maşinii Audi, precum şi a pasagerului din dreapta faţă din maşina condusă de bărbatul sălăjean. Poliţia şi elicopterul SMURD s-au deplasat la faţa locului.

“Astăzi, 25 iunie, ora 13.30, în afara localităţii 23 August, un bărbat de 31 de ani a condus un autotursim pe DN 39, în banda Nr. 2, dinspre Mangalia către Constanţa şi, ajungând la km 30, a oprit cu intenţia de a efectua viraj la stânga, peste marcajul longitudinal dublu continuu pe un drum lăturalnic fiind lovit în partea din spate de un alt autoturism condus de un bărbat de 26 de ani. A rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului celui de-al doilea autoturism şi pasagerului dreapta faţă din primul autoturism”, se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.

Poliţiştii constănţeni au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Sursa foto şi video: Ziua de Constanţa

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj