Connect with us

FOTBAL

Adi Damian: “CS Barcău Nuşfalău a făcut un turneu semifinal peste aşteptări. Copiii s-au autodepăşit”


Antrenorul campioanei Sălajului s-a declarat mulţumit de randamentul dat de echipa sa, chiar dacă CS Barcău a obţinut doar un punct la turneul semifinal de la Carei


Devenită campioana Sălajului pentru a noua oară în ultimii 11 ani, CS Barcău Nuşfalău a reuşit în această vară să treacă pentru a treia oară de meciurile de baraj. După o ”dublă” victorie cu Voinţa Cetate, elevii lui Adrian Damian s-au calificat la turneul semifinal, unde au avut o prestaţie bună.

Sălăjenii erau cât pe ce să câştige cu Victoria Carei şi chiar în faţa celor de la U Cluj, însă până la urmă din primele două jocuri au obţinut doar un punct.

În ultimul meci, Nuşfalău a fost învinsă de CS Ineu, dar în ciuda faptului că s-a clasat pe ultimul loc, tehnicianul Adrian Damian s-a declarat mulţumit de prestaţia elevilor săi.

După turneul de la Carei, juniorii de la CS Barcău au prins încredere şi speră să câştige campionatul şi în sezonul următor, dar să ajungă din nou la turneul semifinal.

“A fost un turneu foarte reuşit, peste aşteptări. Sunt foarte mulţumit, fiindcă copiii s-au autodepăşit. Din păcate, portarul nostru a prins două zile foarte slabe şi a greşit grav la mai multe goluri. Cred că lipsa competiţiei din judeţ şi-a spus cuvântul, iar dacă noi aveam un portar precum Andrei Pop de la “U” Cluj, eram calificaţi la turneul semifinal. Pregătirea fizică şi-a spus cuvântul, mai ales în meciul cu Universitatea Cluj. La jocul cu CS Ineu  am avut probleme de lot, dar şi dacă nu erau aceste probleme, având în vedere că nu mai puteam prinde primul loc le dădeam şanse la toţi juniorii. Puteam să aliniez o echipă ceva mai bună şi să încercăm să terminăm pe locul 2, dar pe noi nu ne-a interesat acest lucru. Sunt mai încântat că le-am dat credit şi celor care au jucat mai puţin, pentru a prinde încredere. Dacă stăm şi analizăm, puteam să tranşăm calificarea din a doua zi, fiindcă puteam câştiga pe final cu Victoria Carei, iar în meciul cu Universitatea Cluj am fost la câteva minute de o victorie. Avem speranţe că la anul vom putea ajunge din nou la un turneu semifinal, dacă vom munci mai bine, fiindcă în mare parte toţi jucătorii vor fi juniori”, a declarat Adrian Damian.

 

785 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL