Connect with us

FOTBAL

Artur Podar: ”Între Sticla Arieșul Turda și Unirea Mirșid a fost o diferență mare în meciurile de baraj”


Tehnicianul de la Sticla Arieșul Turda este de părere că adversarei i-a lipsit motivația, dar mai ales pregătirea fizică în ”dubla” manșă în care clujenii s-au impus cu 10 -2 la general


La adăpostul acelui 6 – 0 din meciul tur, Sticla Arieșul Turda nu a mai forțat prea tare în partida de la Popeni.

În aceste condiții, jocul retur a fost mai strâns, iar Unirea Mirșid a avut multe momente bune, dar până la urmă campioana județului Cluj a câștigat cu 4 – 2 și jocul de sâmbătă.

”Am reușit o promovare fără drept de apel. Până la urmă, noi în al doilea meci de baraj ne-am propus să nu pierdem. Chiar dacă a fost un joc mai slab din partea noastră, avem și circumstanțe, fiindcă este greu să te mai poți motiva 100%, după ce în tur am câștigat cu 6 – 0. Acum ne bucurăm de munca reușită de un an de zile și după aceea vom vedea ce ne vom propune în Liga a III-a. Este clar că după primul an de la promovare nu ne putem propune mare lucru”, ne-a declarat Artur Podar.

Antrenorul echipei din Turda susține că între echipa sa și Unirea Mirșid a fost o diferență mare, în special la pregătirea fizică.

”După cele două rezultate, între Sticla Arieșul Turda și Unirea Mirșid a fost o diferență mare la aceste meciuri de baraj. Cu siguranță sunt mai multe aspecte care țin de această diferență, nu doar de valoare. Ține și de latura financiară și de potențial. La noi s-a dorit promovarea de la începutul campionatului și am fost sprijiniți de autoritățile locale și cred că munca noastră a răsplătit și munca celor care ne-au susținut.Unirea Mirșid este o echipă bună, dar celor de la Mirșid le-a lipsit voința și pregătirea fizică. Viteza noastră a făcut diferența în ambele jocuri”, a mai spus tehnicianul de la Turda.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL