Connect with us

FOTBAL

FOTO și VIDEO. Unirea Mirșid s-a predat mai greu în meciul retur cu Sticla Arieșul Turda


După umilința din tur, campioana Sălajului a arătat un joc mult mai bun în partida de la Popeni, pe care a pierdut-o la două goluri diferență, însă Mirșidul putea spera chiar la un rezultat pozitiv, având în vedere numărul de ocazii avute


Cum în partida tur, Sticla Arieșul Turda s-a impus cu 6 – 0, soarta promovării în Liga a III-a era deja rezolvată, iar înaintea meciului de sâmbătă de la Popeni, campioana județului Cluj nu mai avea miză. De cealaltă parte, Unirea Mirșid a încercat să își repare imaginea în fața suporterilor care au ținut să vină la meci. Ce-i drept într-un număr mai mic, având în vedere că promovarea era deja jucată.

Conduși de pe margine și mobilizați de antrenorul Flore Pop – cel care l-a înlocuit la acest meci pe Mihai Bode – campionii Sălajului au început bine și puteau deschide scorul în minutul 10, însă Ciprian Pavel a trimis cu capul, puțin peste transversală, după o centrare a lui Ionuț Blaga.

Clujenii au răspuns rapid și Ștefan Silaghi a profitat de neatenție în defensiva adversă, iar în minutul 12 a deschis scorul cu un șut din apropierea careului. În timp ce Unirea Mirșid a mai trecut pe lângă gol prin șutul lui Ciprian Pavel, tot Sticla Arieșul Turda a marcat, prin Marius Ionescu, după o altă neatenție în apărarea gazdelor. Era 0 – 2 și scorul părea că va crește precum la Turda, însă Ciprian Pavel nu a mai greșit ținta și a redus din diferență în minutul 24, cu un șut bun, la colțul lung.

Deși nu a prea forțat în acest meci, Sticla Arieșul Turda a avut ocazia sa marcheze din nou, iar Marius Ionescu a reușit ”dubla” în minutul 31, astfel că la vestiare s-a intrat cu 1 – 3.

Repriza secundă a început cu o ploaie deasă, iar mai mulți spectatori au și părăsit stadionul, dar cei care au îndurat vremea neprielnică au putut vedea în continuare un joc bun.

Unirea Mirșid parcă a avut o altă energie și nu a mai căzut fizic precum la Turda, iar în debutul părții secunde, Raul Iliese a fost pe fază la o greșeală a unui fundaș advers și a marcat cu un șut pe jos, la colțul lung. Formația lui Flore Pop a mai avut câteva situații în care putea egala, însă speranțele sălăjenilor s-au năruit de prin minutul 75, când Ionuț Blaga a văzut cartonașul roșu.

Pe final, cei care au mai marcat au fost tot clujenii. Marius Groza a făcut un penalty, iar de la ”punctul cu var” a înscris Valentin Marcu și a stabilit scorul final, 4 – 2 pentru gruparea antrenată de Artur Podar.

Turdenii au dat tonul fiestei împreună cu suporterii lor și au sărbătorit revenirea fotbalului din Turda în Liga a III-a. În schimb, sălăjenii mai trebuie să aștepte cel puțin un an până când județul nostru va reapărea pe harta fotbalistică a României.

Unirea Mirșid – Sticla Arieșul Turda 2 – 4 (1 – 3)

Au marcat: Ciprian Pavel (24) și Raul Iliese (57), respectiv Ștefan Silaghi (12), Marius Ionescu (16 și  31) și Valentin Marcu (89 – 11 m)

Unirea Mirșid: Marius Groza – Vlad Tohat, Radu Blaga, Toth Karoly, Raul Iliese (84 Florin Săstraș), Beko Gabor, Ionuț Blaga (cpt.), Bogdan Ciaca, Răzvan Sabou, Ciprian Pavel și Darius Colciar (46 Ciprian Bărnuțiu).Rezerve: Vlad Muscan, Sergiu Dalnoki, Sebastian Moroti și Marius Bereschi. Antrenor: Flore Pop. Conducător: Călin Bereschi

Sticla Arieșul: Andrei Ursu – Marius Ionescu (86 Răzvan Tothăzan), Virgil Cocoară (cpt.), Victor Soporan (77 Rareș Moldovan), Valentin Marcu, Cristian Paleoca, Alexandru Savu, Flaviu Chișu, Florin Dan, Ștefan Silaghi și Alexandru Mărie (68 Alexandru Băețan). Rezerve: Marcel Lakatos – Adrian David, Andrei Biriș și Adelin Rus. Antrenor: Artur Podar

 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL