Connect with us

FOTBAL

Flore Pop: “Unirea Mirşid vrea să obţină un rezultat pozitiv în fața Arieșului şi să iasă cu fruntea sus din meciurile de baraj”

 

În acest sezon, Flore Pop a evoluat mai puţin pentru Unirea Mirşid. Cu toate acestea, aportul său la câştigarea titlului judeţean a fost unul substanţial, deoarece el este liderul din vestiar şi cel care a determinat jucătorii de valoare să ajungă la Mirşid.

Din păcate pentru el, inimosul Flore Pop nu a putut sărbători cucerirea celui de-al doilea titlu judeţean cu Unirea Mirşid, deoarece alături de alţi patru jucători era plecat la Campionatul Regional de minifotbal de la Arad, acolo ei au reprezentat Sălajului cu Dia Guard Divino.

Meciul tur de baraj, desfăşurat sâmbăta trecută la Turda, nu a putut fi un motiv bucurie pentru campioana Sălajului, care a pierdut la scor întâlnirea cu Sticla Arieşul.

Pentru returul programat azi de la ora 17.30 pe cochetul Stadion Comunal din Popeni, sălăjenii vor să arate că diferenţa de scor din tur a fost prea asptră faţă de diferenţa de valoare dintre cele două loturi.

Ca urmare, Ionuţ Blaga şi compania se vor mobiliza exemplar pentru a ieşi din teren cu fruntea sus şi pentru a arăta spectatorilor care vor umple tribunele că UNIREA MIRŞID e o echipă!

“Aşteptăm cât mai mulţi suporteri la meci să ne susţină. Vom juca cu cea mai bună echipe pe care noi am întâlnit-o în acest sezon şi ne dorim să arătăm că diferenţa de la Turda a fost puţin exagerată. În meciul tur, emoţiile jucătorilor fără experienţă în ligile superioare s-a văzut, dar acum vrem să obţinem un rezultat pozitiv şi să ieşim cu fruntea sus. Sper ca băieţii să realizeze că este un meci important şi împreună  să ne dăruim în teren, iar la final să ne bucurăm de un rezultat pozitiv. Nu vreau să găsesc  tot felul de scuze şi să spun că Dumbrava Gâlgău sau Rapid Jibou primeau mai multe goluri, însă nu cred că vreo echipă din Sălaj ar fi putut face mai mult ca noi, fără o pregătire fizică exemplară şi fără jucători cu experienţă în lot”, ne-a declarat Flore Pop.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. zoli

    23 June 2018 at 19:02

    asa crezi tu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL