Connect with us

Ştiri din Sălaj

Minora dispărută din Zalău a fost găsită!


După 10 zile de căutări, fetiţa de 11 ani care plecase de acasă pe data de 12 iunie a fost găsită de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale-Compartimentul Urmăriri undeva în apropierea localităţii Aleşd, alături de prietenul ei de 14 ani


Încă din zilele trecute, Ştiri din Sălaj dezvăluia faptul că Piros Julia, minora în vârstă de 11 ani dispărută de acasă pe data 12 iunie, plecase în mod voluntar, după ce iniţial s-a vorbit despre o dispariţie  misterioasă.

În realitate, la doar 11 ani, fetiţa şi-a luat lumea în cap, şi-a făcut bagajele şi-a urmat “iubitul”, un băiat de 14 ani, care este instituţionalizat la Centrul de Plasament din cadrul Complexului de Servicii Sociale Jibou!?

Timp de 10 zile, minora şi-a lăsat familia cu sufletul plin de durere, mai exact mama, deoarece ea nu are tată.

Dată în căutare naţională, zălăuanca a fost găsită în cursul zilei de vineri pe raza judeţului Bihor. Din câte se pare, “cuplul” de minori au petrecut mai multe zile la o fermă de bovine din  apropierea oraşului Aleşd.

“Piros Julia, minora de 11 ani, din Zalău, plecată de acasă în mod voluntar, la data de 12 iunie a.c., a fost găsită vineri, 22 iunie a.c., de politiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale-Compartimentul Urmăriri, în judeţul Bihor. Aceasta a plecat din localitatea de domiciliu împreună cu prietenul ei de 14 ani. Niciunul dintre minori nu au fost victimele vreunei infracţiuni. Ambii au fost încredinţaţi reprezentanţilor din Centrul de Servicii Sociale <Speranţa> Zalău”, ne-a mărturisit Maria Cristea – purtătorul de cuvânt de la IPJ Sălaj.

Aşadar, cei minori au fost aduşi acasă, în Sălaj, fiind încredinţaţi reprezentanţilor de la Centrul de Servicii Sociale “Speranţa” Zalău. Ulterior, băiatul – D. P. cu mamă din Năpradea şi cu tată de undeva de lângă Sighişoara – a fost transferat din nou la Centrul de la Jibou.

La despărțire, fetița de 11 ani și băiatul de 14 s-au și îmbrățișat cu patos!

Din câte se pare, Julia nu prea mai vrea să se întoarcă acasă, deoarece relaţia cu mama ei nu este una dintre cele mai bune.

Va urma acum o anchetă socială, în care se vor stabili motivele pentru care minora a plecat de acasă.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj