Connect with us

FOTBAL

Până la urmă, finala Cupei României are loc pe 30 iunie, pe stadionul din Jibou


Confruntarea dintre Rapid Jibou şi Someşul Someş Odorhei se dispută sâmbăta viitoare, de la ora 11.00, pe stadionul din Jibou


Campionatul Ligii a IV-a Sălaj s-a termiant de mai bine de o săptămână, iar campioana Sălajului în sezonul 2017 – 2018 a devenit Unirea Mirşid.

Câştigătoarea celui de-al doilea trofeu judeţean se va afla pe 30 iunie, dată la care oficialii de la AJF Sălaj au programat finala dintre Rapid Jibou şi Someşul Someş Odorhei.

În primă fază s-a dorit ca jocul să se desfăşoare cu o săptămână mai devreme, adică pe 24 iunie, însă cum la data respectivă, Someşul Someş Odorhei mai are de jucat în ultima etapă din Liga a V-a, până la urmă finala a fost stabilită să se joace exact în ultima zi a sezonului 2017 – 2018.

Confruntarea dintre Rapid Jibou şi Someşul Someş Odorhei care va avea loc pe 30 iunie, de la ora 11.00, la Jibou se anunţă una interesantă, chiar dacă cele două combatante provin din eşaloane diferite.

Câştigătoarea Cupei obţine automat dreptul de a evolua în faza naţională, ediţia 2018 – 2019, care va debuta cu primul tur, programat pe 1 august. Pentru Rapid Jibou este a treia finală consecutivă după cele din 2016 şi 2017 când s-a bătut pentru trofeu cu Unirea Mirşid. În cazul în care câştigă, jibouanii îşi pot trece în palmares a doua cupă consecutivă.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL