Connect with us

Ştiri din Sălaj

La 11 ani, fură ca “profesioniştii”


Un minor a reuşit să fure dintr-o maşină parcată pe o stradă din Zalău două portofele, care conţineau sume de bani, precum şi documentele personale ale proprietarului. Copilul a fost identificat joi, iar poliţiştii continuă cercetările


Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale-Compartimentul Furturi de/din auto au identificat joi, 21 iunie, un minor de 11 ani, bănuit de comiterea unui furt.

În fapt, la data de 14 iunie a.c., un bărbat din Judeţul Maramureş a sesizat Poliţia despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras din autoutilitară două portofele în care se aflau documentele de identitate şi bani (aproximativ suma de 100 de lei). Autoutilitara se afla parcată pe strada Armoniei, din municipiu, iar portierele erau închise şi neasigurate.

Verificările efectuate de poliţişti au dus joi, 21 iunie, la identificarea persoanei bănuită de comiterea faptei, în persoana unui minor de 11 ani. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru furt şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj