Connect with us

LIGA FIRMELOR

Michelin, eliminată de campioana naţională din 2017 la Campionatul Naţional al Firmelor


Gruparea sălăjeană a avut ghinion la tragerea la sorţi a tabloului şi a avut încă din start parte de meciuri grele. Până la urmă, Michelin a fost eliminată din competiţie de Hella Electronics Timişoara, campioana naţională de anul trecut


Ambele reprezentante ale Sălajului au trecut de faza grupelor, însă una dintre ele a părăsit turneul de la Oradea, încă din prima fază eliminatorie.

Michelin a avut şi ghinionul să întâlnească în 16-zecimi pe Hella Electronics Timişoara – campioana naţională din 2017 şi a fost învinsă la o diferenţă de trei goluri.

Tenaris a dat peste Sport Pen Oradea, în faţa căreia a fost net superioară şi a reuşit o victorie cu 5 – 2.

“A fost o competiţie bine organizată, cu un nivel al competiţiei destul de ridicat, cu foarte mulţi jucători talentaţi. Am avut ghinionul să jucăm primul meci cu echipa care a terminat pe locul 3 şi să fim eliminaţi de campioana de anul trecut. A fost un turneu interesant, dar cred că dacă eram un pic mai atenţi şi dacă aveam mai mult noroc la tragerea la sorţi, la culoar, puteam să obţinem o clasare şi mai bună. Însă, din punct de vedere al jocului şi rezultatelor, suntem mulţumiţi şi speram ca la ediţia de anul viitor să reuşim un rezultat şi mai bun”, ne-a declarat Daniel Cadar, jucător Michelin.

Rezultatele înregistrate de TenarisSilcotub şi Michelin la Campionatul Naţional al Ligii Firmelor le găsiţi în ziarul Sportul Sălăjean din 20 iunie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in LIGA FIRMELOR