Connect with us

BOX

Pugiliştii de la CSM Zalău se pregătesc pentru Cupa României la un turneu la Satu Mare


Sportivii Clubului Sportiv Municipal vor efectua vineri un antrenament comun cu cei de la Box Club Mlg, urmând ca în perioada următoare să participe la un turneu din judeţul vecin, pentru ca la începutul lunii iulie, CSM-ul să participe cu 3 sportivi la Cupa României de Tineret


Chiar dacă este perioadă de vacanţă, la CSM Zalău, sportivii sunt în toiul pregătirii, având în vedere că la începutul lunii iulie va avea loc o nouă ediţie a Cupei României la tineret, competiţie ce va fi găzduită de oraşul Sighişoara.

La turneul ce va avea loc în perioada 2 – 7 iulie, CSM Zalău va deplasa un lot format din trei sportivi. Este vorba de Adrian Rus, care va participa la categoria de greutate 75 kg, Paul Magdaş – 91 kg şi Darius Forai – la +91 kg. Obiectivul zălăuanilor fiind cucerirea a cel puţin două medalii.

Până la startul Cupei României, pugiliştii de la CSM Zalău se antrenează de zori, atât la Stadionul “Municipal” din Zalău, cât şi în Sala de Sport “Măgura” din Şimleu Silvaniei.

Mai mult, pugiliştii de la CSM vor efectua şi un antrenament comun cu pugiliştii de la Box Club Mlg, urmat de câteva sparring-uri între copiii născuţii în 2004, 2005 şi 2006 – începători. Arbitrii Constantin Scripcaru şi Laurenţiu Lăpuşte vor ajuta la desfăşurarea acestor sparring-uri.

La finalul săptămânii viitoare, pugiliştii sălăjeni vor participa şi la un turneu de verificare în Satu Mare, acolo unde CSM Zalău va deplasa un lot de 8 sportivi, reprezentanţi ai categoriilor de vârstă cadeţi, juniori şi tineret. Joia viitoare va fi plecarea la competiţia din judeţul vecin, urmând ca timp de două zile să aibă loc desfăşurarea turneului.

La final, să spunem că pentru cei care doresc să urmeze acest sport pentru a putea face performanţă, în această perioadă CSM Zalău oferă cursuri gratuite de box (iniţiere şi performanţă) copiilor cu vârste cuprinse între 10 şi 16 ani.

Antrenamentele au loc de luni până vineri de la 16.00 la 18.00 şi de la 18.00 la 20.00, în incinta Stadionului Municipal din Zalău, iar în zilele de marţi şi de joi, între orele 13.00 – 15.00 au loc antrenamente şi în Sala de Sport “Măgura” din Şimleu Silvaniei.

Cei interesanţi pot obţine mai multe informaţii de la maestrul Ioan Dragoş – 0743.832019 sau Adrian Popuţea – 0741.921321.

“Suntem mulţumiţi de numărul de sportivi pe care în avem în pregătire, deoarece pe perioada de vară cam scade numărul sportivilor, însă au venit mulţi copii noi care au intrat în pregătirea noastrăm în programul nostru şi sperăm ca în cel mai scurt timp să apară viitorii campioni”, ne-a declarat Adrian Popuţea.

752 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in BOX