Connect with us

CUPA ROMANIEI

“Afacere” în familie la finala Cupei României de la minifotbal. Azi are loc finala mică


Confruntarea inedită dintre Dia Guard Divino şi Dia Guard Divino II va avea loc duminică, când este programată şi festivitatea de premiere din primele trei ligi


Sezonul 2017 – 2018 din minifotbalul sălăjean este pe cale să se termine, iar duminică se va afla şi câştigătoarea Cupei României.

Trofeul va ajunge tot în vitrina celor de la Dia Guard Divino, având în vedere că finala este o “afacere” în familie între campioana Sălajului şi satelitul acesteia. Confruntarea inedită dintre cele două echipe este programată duminică, de la ora 21.00, la Baza Sportivă Onix Traian.

Tot duminică va avea loc  şi festivitatea de premiere pentru primele trei ligi de la minifotbal.  În această seară, de la ora 20.30, la Baza Sportivă Onix Traian este programată finala mică a Cupei României, dintre Dandonia FS Grup şi Autoland Hosu.

Duminică, de la ora 19.00 va avea loc un meci demonstrativ între Dandonia FS Grup şi Autovip, pentru ca de la ora 20.00 să aibă loc festivitatea de premiere pentru Liga 1, 2 şi 3, iar de la ora 22.00, festivitatea de premiere la Cupa României.

Tot legat de Cupa României, însă de turneul naţional al acestei competiţii, să spunem că va avea loc în perioada 29 iunie – 1 iulie, la Sibiu, unde vor lua startul 96 de echipe! Din Sălaj vor participa Fan Courier şi Dia Guard Divino II. Tragerea la sorţi va avea loc vineri, de la ora 22.00.

853 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in CUPA ROMANIEI