Connect with us

LIGA FIRMELOR

TenarisSilcotub, în primele opt echipe la Campionatul Naţional al Firmelor


Campioana Sălajului a fost eliminată în sferturi de Coriolan Bacău, formaţie ce avea să devină câştigătoarea turneului de la Oradea, în timp ce Michelin a părăsit competiţia prematur, încă din 16-zecimi, fiind învinsă de Hella Electronics Timişoara


Minifotbalul sălăjean a fost la cote înalte la Campionatul Regional de la Arad, unde Autovip şi Dia Guard Divino au făcut legea, astfel că cele două formaţii au ajuns să îşi dispute finala rezervată echipelor din Nord-Vest.

La o săptămână distanţă, alte două grupări sălăjene s-au deplasat la Oradea, este vorba de Tenaris şi Michelin, care au luat la startul la Campionatul Naţional al Firmelor şi Instituţiilor.

Un număr record de 39 de participante au fost la această competiţie şi au fost împărţite în 13 grupe a câte trei echipe.

Primele două clasate s-au calificat din start în 16-imi, dar norocul le-a sursă şi altor şase echipe de pe ultimele locuri din grupă.

Printre acestea şi Michelin, care cu un singur punct acumulat după remiza cu Madrugada Oradea a jucat în recalificări cu Ergad Arad, pe care a învins-o cu 4 – 3.

Cealaltă formaţie sălăjeană, Tenaris a avut un parcurs fără greşeală în Grupa A, reuşind victorii cu Leoni Bistriţa şi Kablutronik Târgovişte şi şi-a asigurat primul loc în grupă cu maxim de puncte.

Tenaris a fost eliminată în sferturi de viitoarea campioană naţională

Tenaris a ţintit fazele finale ale Campionatului Naţional de la Oradea şi a ajuns în primele opt echipe, după ce în optimi a trecut  fără mari probleme de Profi Tg. Jiu.

În sferturi, în calea zălăuanilor a ieşit Coriolan Bacău, o formaţie solidă care şi  anul trecut a fost finalista competiţie. Chiar dacă echipa condusă de Samir Sabou a jucat cu determinare, până la urmă, valoarea adversarilor şi-a spus cuvântul, iar moldovenii au câştigat la două goluri şi s-au calificat în semifinale.

Coriolan Bacău a trecut şi în semifinale tot cu 4 – 2 de Pirelli Craiova, iar în finală s-a impus cu 3 – 1 în faţa celor de la Net Rom Craiova şi a devenit campioană naţională la firme şi instituţii.

În ceea ce îi priveşte pe cei de la Tenaris, să spunem că pentru al doilea an la rând s-au oprit în sferturi, însă Nicolae Micle şi colegii săi  formează o formaţie redutabilă la această competiţie, pe care au câştigat-o în 2015.

Sălajul se mai poate mândri cu o campioană naţională la firme şi instituţii, este vorba de Euro Dezemembrări, care a câştigat competiţia în anul 2016.

Pe lângă Tenaris şi Michelin, la Campionatul Naţioanl al Firmelor şi Instituţiilor de la Oradea, Sălajul a mai fost reprezentat de preşedintele Federaţiei de Minifotbal din România – Ioan Onicaş, dar şi de o brigadă de arbitri, formată din Robert Goie şi Fabian Rus.

Cei doi “cavaleri ai fluierului” au arbitrat 16 jocuri, printre care şi finala mică.

Mai multe detalii, dar şi parcursul celor de la Michelin, în ziarul Sportul Sălăjean din 20 iunie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole




 

 

 

 

More in LIGA FIRMELOR