Connect with us

Feminin

Mihaela Merlan a plecat de la CSS Târgovişte şi va evolua la o altă echipă din Liga 1 Feminin


Cea mai bună jucătoare a finalei Cupei României a părăsit gruparea dâmboviţeană cu un gust amar, după ce vestea plecării sale a adus multă tristeţe în tabără CSS-ului, mai ales antrenorului formaţiei. După 3 ani petrecuţi la Târgovişte, “Mitzy” va pleca la Heniu Prundu Bârgăului, acolo unde speră să facă performanţă


Sezonul 2017 – 2018 a fost unul de vis pentru CSS Târgovişte. Gruparea din judeţul Dâmboviţa a avut un parcurs foarte bun în Liga 1 Feminin, terminând campionatul pe locul 6, însă şi mai important este faptul că echipa Clubului Sportiv Şcolar din Târgovişte a ajuns până în finala Cupei României, pe care a şi câştigat-o în faţa celor de la Heniu Prundu Bârgăului.

Această performanţă se datorează lotului competitiv, dar o contribuţie specială are şi Mihaela Merlan, care în acest sezon a “explodat” la gruparea târgovişteană şi a contribuit decisiv şi în succesul din finala Cupei României, marcând un gol şi distribuind şi o pasă decisivă în meciul câştigat de echipa sa, scor 3 – 0 în faţa grupării bistriţene.

“Mitzy”, cum este alintată de prieteni şi apropiaţi (n. 25 octombrie 1996) a începtul fotbal la CS Brazi, făcând sacrificii enorme pentru a ajunge pe cea mai înaltă scenă a fotbalului feminin românesc. În urmă cu trei ani a ajuns în curtea celor de la CSS Târgovişte, această perioadă fiind încununată cu succesul din Cupa României.

Merlan a fost declarată cea mai bună jucătoare a finalei Cupei României, iar talentata jucătoare şi-a completat vitrina de premii individuale şi cu trofeul de cea mai bună jucătoare de la Campionatul Naţional Universitar, după ce la ediţia de anul trecută a fost desemnată cea mai tehnică jucătoare a Campionatului.

Totuşi, cum orice poveste are şi un final, povestea Mihaelei Merlan la CSS Târgovişte s-a terminat odată cu finalul acestui sezon, urmând ca din sezonul următor, “Mitzy” să îmbrace tricoul celor de la Heniu Prundu Bârgăului. Această veste a adus multă supărare în tabăra târgoviştencelor, mai ales antrenorului, acesta considerând că Merlan nu trebuie să ia parte la festivitatea de premiere a echipei, deşi a fost una dintre cele mai valoroase jucătoare din acest sezon, dacă nu chiar cea mai valoroasă.

“La început a fost totul ok la Târgovişte, însă apoi am început să realizez de fapt că nu este totul aşa cum pare. Astăzi ajung să spun că plec cu un gust amar, în loc să îmi aduc aminte cu zâmbetul pe buze de perioada petrecută aici, o spun mai mult cu părere de rău şi asta din cauza antrenorului. Nu am fost şi nu sunt respectată de el. Ba mai mult, consideră că nu îmi merit nici dreptul meu şi nu vrea să iau parte la premierea ce mi se cuvine şi mie”, ne-a declarat Mihaela Merlan.

După despărţirea de CSS Târgovişte, Mihaela îşi doreşte să-şi termine facultatea, după care va avea două săptămâni de vacanţă, iar la finalul lunii iulie, se va prezenta la reunirea lotului celor de la Heniu Prundu Bârgăului.

“La Heniu plec optimistă şi cu gânduri mari. Îmi doresc să fac o treabă bună acolo. Am vorbit cu cei din staff şi cu viitoarele colege şi am văzut că sunt dornici de performanţă şi ei. Mi-aş dori o colaborare pe o perioadă cât mai lungă cu Heniu, sper ca totul să fie ok “, ne-a mai spus talentata jucătoare.

Sursa foto: facebook Şi fetele joacă fotbal

1649 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Feminin