Connect with us

FOTBAL

Gabriel Vaşvari s-a despărţit de Poli Timişoara, dar poate rămâne în Liga 1


Fotbalistul zălăuan a depus un memoriu după ce nu a mai fost plătit de câteva luni la Timişoara şi a devenit jucător liber. Vaşvari are şanse foarte mari ca în zilele următoare să ajungă tot la o echipă de prim eşalon


După trei sezoane petrecute la FC Botoşani în prima ligă, Gabriel Vaşvari s-a transferat în vara anului trecut la ACS Poli Timişoara.

La gruparea bănăţeană erau ambiţii mari şi se vorbea de o calificare în play-off, dar până la urmă, formaţia de pe Bega a ajuns în play-out, iar la finalul campionatului a retrogradat!

La ACS Poli Timişoara au început şi problemele financaire, în special în a doua parte a sezonului, astfel că mai mulţi jucători şi-au depus memorii pentru neplata salariilor pe mai multe luni.

Printre ei s-a aflat şi Gabriel Vaşvari, cel mai bun marcator al echipei în campionatul trecut, cu cinci goluri.

“Când am plecat la Timişoara se anunţau obiective îndrăzneţe. S-au făcut transferuri şi se dorea calificarea în play-off, iar la început de campionat au fost rezultate bune.  Din păcate au început problemele şi nu s-au mai plătit salariile, iar de atunci echipa a mers în jos şi nu a mai reuşit mare lucru. Instabilitatea financiară şi-a pus amprenta asupra rezultatelor şi am terminat campionatul cu restanţe salariale de câteva luni. În asemenea condiţii nu poţi să faci performanţă şi era foarte greu şi pentru antrenori ca să motiveze jucătorii”, a declarat Gabriel Vaşvari, pentru Sportul Sălăjean.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 20 iunie.

1614 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL