Connect with us

FOTBAL

Olimpic Bocşa se distanţează în fruntea clasamentului!

Gruparea din Bocşa a făcut scor cu Favorit Dobrin, într-un meci în care s-a consemnat şi revenirea primarului Ioan Barou între buturi, după o pauză de câteva luni

La prima vedere, pe terenul din Bocşa se anunţa un meci extrem de disputat mai ales că, se întâlneau două echipe care erau neînvinse în retur. Olimpic Bocşa nu concepea altă variantă decât victoria, în timp ce şi Favorit Dobrin spera la un rezultat pozitiv. Dacă gruparea condusă de Marius Pop s-a întărit cu doi jucători cu nume în judeţ (Daniel Cenan şi Ovidiu Buduşan), de cealaltă parte şi primarul Ioan Barou a adus la Bocşa tot un jucător valoros (Adrian Ignat). Meciul în sine a fost echilibrat doar prima repriză, când golul marcat de Dumitru Bordaş a făcut diferenţa. În repriza a doua, oaspeţii au cedat teren, astfel Olimpic a marcat gol după gol. A ieşit la rampă “argintul viu” al Olimpicului, Robert Niculăuţ, care a înscris cinci goluri din toate poziţiile. Finalul meciului a adus şi un moment mai important. În poartă a intrat şi primarul Ioan Barou, după o pauză de câteva luni cauzată de o accidentare serioasă. Bucuria gazdelor a fost şi mai mare după aproximativ o oră, când s-a aflat şi rezultatul de la Şimleu, unul care duce gruparea din Bocşa la cinci puncte de locul doi.

 

Că tot veni vorba de meciul de la Şimleu să spunem că, Steaua Cosniciu a strălucit sub Măgură şi s-a impus categoric. Soarta învingătoarei a fost decisă de “dublele” lui Gabriel Pop şi Nemeş Berthold, care mai păstrează şanse echipei din Cosniciu la prima poziţie.

 

Chiar dacă nu mai poate prinde podiumul, Kemer Camăr speră să se menţină în careul de aşi. Frăţia Măerişte nu a putut încurca socotelile la Camăr, formaţia gazdă impunându-se la trei goluri diferenţă. Codruţ Puşcaş a prins o zi mare, reuşind un hattrik.

 

La fel ca şi în tur, derbyul dintre Stejarul Sâg şi Gloria Ban s-a terminat la egalitate. Prima repriză a fost una de-a dreptul de foc în care s-au marcat nu mai puţin de cinci goluri, gazdele intrând la cabine cu avans minim. Repriza secundă a fost una mai săracă în goluri şi faze de poartă, oaspeţii reuşind să obţină un punct nesperat pe final de meci prin golul marcat de Ionuţ Magdaş. Ambele echipe au fost nemulţumite de prestaţia brigăzii de arbitri conduse de Ionuţ Păuşan. Voci din ambele tabere au invocat faptul că centralul partidei ar fi pus punct final meciului cu minute bune înainte de minutul 90! Ca la un derby adevărat, Gloria Ban a fost susţinută de o galerie dotată cu tot arsenalul. Compusă din peste 30 de oameni, galeria echipei din Ban şi-a susţinut favoriţii pe tot parcursul meciului indiferent de scor. Pe această cale, componenţii echipei le mulţumeşte celor din galerie pentru sprijinul acordat şi îi aşteaptă lângă echipă şi la meciurile viitoare.

 

Unirea Hereclean şi-a asigurat victoria în meciul cu Venus Borla încă de la pauză, când tabela arăta trei goluri avans. Oaspeţii au încercat să revină în joc prin golul marcat de Antal Barnabas, scor cu care s-a şi încheiat partida. Ca o concluzie cu privire la situaţia din clasament, lupta este extrem de strânsă în partea de jos, acolo unde de la locul şase la locul zece, echipele sunt despărţite doar de două puncte. Ionuţ COSTINAŞ

 

Rezultatele şi marcatorii etapei a XV-a:

Unirea Hereclean – Venus Borla            3 – 1 (3 – 0)
Au marcat:
Ioan Porumb (‘20), Teodor Pojar (‘26) şi Constantin Agrijan (‘37), respectiv Antal Barnabas (‘60)
Stejarul Sâg – Gloria Ban                 3 – 3 (3 – 2)
Au marcat:
Radu Sabou (‘15 şi 30) şi Sorin Tuns (‘45), respectiv Cristian Jula (‘38) ş Ioan Magdaş (‘45 + 3 şi 90 + 1)
Kemer Camăr – Frăţia Măerişte    5 – 2 (2 – 0)
Au marcat:
Codruţ Puşcaş (‘26, 75 şi 79), Gabriel Puşcaş (‘57) şi Gyorgy Ervin (‘28 – aut.), respectiv Robert Mătieş (‘69 şi 82)
Olimpic Bocşa – Favorit Dobrin     9 – 0 (1 – 0)
Au marcat:
Dumitru Bordaş (‘30), Cosmin Pop (‘53), Robert Niculăuţ (‘59, 67, 78, 84 şi 88), Ciprian Bărnuţiu (‘69) şi Claudiu Mărcuş (‘80)

Meciul etapei:

Sportul Şimleu – Steaua Cosniciu 0 – 4 (0 – 1)

Au marcat: Gabriel Pop (‘22 şi 64) şi Nemeş Berthold (‘71 şi 86)
Sportul: Dumitru Chereji – Dorel Pop, Claudiu Å¢ârle (cpt.), Nagy Ciprian, Alin Chereji, Sergiu Cobzaş, Vlad Cămăran, Marius Şireag, Alin Sabău, Emil Şimon şi Sorin Ardelean. Rezerve: George Sârbu, Vereş Eduard, Cosmin Antal şi Ionuţ Sabo. Delegat: Marius Filip
Steaua: Nagy Tamaş – Gabriel Sabău (cpt.), Adrian Tarce, Gabriel Coman, Dan Balog, Sorin Dregan, Gabriel Pop, Ioan Ardelean, Nemeş Berthold, Alin Cosma şi Paul Coman. Rezerve: Toth Karoly, Andrei Costelaş, Florin Chiş, Gabriel Dan, Vasile Mercaş, Vasile Morlocan şi Orosz Marius. Delegat: Radu Chiorean
Cartonaşe galbene: S. Cobzaş (‘20), V. Cămăran (‘35) şi M. Şireag (‘69), respectiv S. Dregan (‘21), P. Coman (‘39), Orosz M. (‘47) şi D. Balog (‘66)
Au arbitrat: la centru: Robert Goie (Zalău); asistenţi: Florin Păuşan (Crişeni) şi Alin Pop (Meseşenii)
Jucătorul meciului: Nemeş Berthold
 

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. shumy

    3 June 2012 at 17:38

    unde pot sa vad si eu clasamentul?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL