Connect with us

FOTBAL

Prestaţie onorabilă pentru juniorii de la Barcău Nuşfalău, la turneul semifinal. REZULTATELE ÎNREGISTRATE LA CAREI


Deşi au întâlnit adversari redutabili, elevii lui Adrian Damian şi Ciprian Grecu au făcut faţă unor echipe de la oraşe. Campioana Sălajului era cât pe ce să câştige cu Victoria Carei şi Universitatea Cluj şi putea spera la o calificare la turneul final. Până la urmă, sălăjenii au terminat competiţia pe locul 4, dar au avut o prestaţie bună, mai ales în primele două jocuri


Cu 9 titluri în 11 ani, CS Barcău Nuşfalău este cea mai de succes echipă de juniori din Liga a IV-a Sălaj. Performanţele obţinute nu s-au rezumat doar la atât, iar CS Barcău a trecut pentru a treia oară şi de meciurile de baraj.

De data aceasta, sălăjenii s-au impus în ambele jocuri cu campioana din Bistriţa-Năsăud, Voinţa Cetate şi s-au calificat la turneul semifinal. Obiectivul campioanei Sălajului era deja atins, dar CS Barcău şi-a propus să facă o figură frumoasă şi la turneul semifinal de la Carei, unde a întâlnit adversari redutabili precum Victoria Carei, Universitatea Cluj şi CS Ineu.

Sălăjenii au făcut faţă unor adversari ce provin de la oraşe, iar în primul meci cu Victoria Carei au condus cu 2 – 1 şi 3 – 2! Pe final, gazdele au egalat, dar la ultima fază, Nuşfalăul a avut un contraatac periculos “2 contra 1”, însă Paul Şanta a ratat golul victoriei. Chiar şi cu un punct obţinut în meciul cu Victoria Carei, CS Barcău a rămas în cărţile calificării înaintea jocului cu Universitatea Cluj. Meciul cu clujenii a început foarte prost pentru sălăjeni, care s-au văzut conduşi încă din minutul 2, după o gravă greşeală a portarului Titus Balog.

Clujenii au fost în avantaj minim şi la pauză, dar la reluare, elevii lui Adrian Damian şi Ciprian Grecu au avut o altă atitudine. La doar 5 minute de la reluare, CS Barcău a egalat, iar din minutul 60 a reuşit să preia conducerea. Sălăjenii au condus minute bune cu 2 – 1 şi se îndreptau spre o victorie, mai ales că în minutul 80, “U” Cluj a rămas în 10 oameni! În superioritate numerică, formaţia din Nuşfalău a mai avut câteva ocazii prin care se putea desprinde, dar în poarta celor de la Cluj s-a remarcat zălăuanul Andrei Pop!

Erau ultimele minute din meci, iar tehnicianul de la Universitatea a schimbat tactica, după ce în teren au intrat cinci jucători proaspeţi. Deşi evolua în 10 oameni, formaţia clujeană a presat, iar pe final a reuşit egalarea. Mai erau câteva zeci de secunde din prelungiri, iar gruparea de sub Feleac a dat lovitura, după o minge “aruncată” în careul advers!

Dezamăgirea a fost mare în tabăra de la Nuşfalău, iar după acestă înfrângere s-au irosit şi şansele la primul loc, astfel că Universitatea Cluj avea deja biletele pentru turneul final.

În aceste condiţii, ultimul meci, cel dintre CS Ineu şi CS Barcău Nuşfalău nu a mai avut o miză mare, iar antrenorul Adrian Damian a dat şansa să joace şi jucătorilor care au evoluat mai puţin în campionat, în meciurile de baraj, dar şi la turneul de la Carei.

Tehnicianul a fost nevoit să schimbe radical primul 11, asta după ce doi jucători s-au accidentat, iar alţi doi au fost suspendaţi pentru cumul de cartonaşe galbene. La o diferenţă de trei goluri a pierdut CS Barcău Nuşfalău meciul cu CS Ineu, meci în care arădenii au condus de fiecare dată.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 20 iunie.


Rezultatele înregistrate la turneul semifinal de la Carei:

CS Ineu – “U” Cluj                 2 – 5

Victoria Carei – Barcău Nuşfalău 3 – 3

Au marcat: Paul Şanta (2) şi Eduard Trinka

“U” Cluj – Barcău Nuşfalău            3 – 2!

Au marcat: Alex Czokos şi Eduard Trinka

CS Ineu – Victoria Carei                      3 – 2

Victoria Carei – “U” Cluj        0 – 2

Barcău Nuşfalău – CS Ineu       2 – 5

Au marcat: Doru Popovici şi Oliver Foriş


Clasament final:

1. “U” Cluj         3       3   0   0            10 – 4     9p.

2. CS Ineu          3       2   0   1            10 – 9     6p.

3. Victoria Carei             3       0   1   2            5 – 8       1p.

4. Barcău Nuşfalău    3    0   1   2            7 – 11    1p.


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL