Connect with us

VOLEI

Preşedintele FRV: “Remat este cea mai bună echipă din ţară”

Gheorghe Vişan a avut numai cuvine de lauda la adresa Rematului, care de trei ani  este campioana României si participa în Liga Campionilor pentru al treilea sezon consecutiv

 

“Remat este o echipa buna cu un management performant. A demonstrat în trei ani de zile ca este cea mai buna echipa din tara dupa ce a cucerit cele trei titluri. Tot atât de bine poate sa demonstreze si de aici încolo ca poate sa faca fata si în grupele Ligii Campionilor, iar pentru aceasta investitorii trebuie sa aduca niste jucatori mai performanti ca echipa sa poata sa se ridice un pic mai sus în Liga Campionilor”, a precizat oficialul Federatiei.

Din acest an, lânga presedintele Visan a fost instalat si Liviu Ciupe pe functia de vicepresedinte. Actionarul Rematului a ocupat si în trecut o functie în Consiliul Director. “Cu Liviu Ciupe ma cunosc mai demult. Actionarul Rematului a fost membru în consiliul director din 2008 si pâna în 2012, a candidat pentru functia de vicepresedinte, a fost si ales si relatia mea cu Liviu Ciupe este una deosebita, de parteneriat, de respect reciproc si sper ca în continuare sa facem lucruri bune pentru Federatia Româna de volei”, a încheiat Gheorghe Visan.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. altcineva

    1 June 2012 at 13:34

    EU AM INTELES CA A FOST ales liviu ciupe nu “INSTALAT”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in VOLEI