Connect with us

FOTBAL

Artur Podar, antrenor Sticla Arieşul Turda: “Dacă era 9 – 0 cu Mirşid, nu cred că se supăra nimeni”


Tehnicianul clujenilor consideră că soarta barajului cu Unirea Mirşid a fost deja decisă şi scorul putea fi chiar şi mai mare, având în vedere numărul mare de ocazii ratate de jucătorii echipei din Turda


La finalul săptămânii trecute, pentru fotbalul sălăjean a avut loc poate cel mai important meci al anului, atunci când, Unirea Mirşid – campioana Sălajului a evoluat în manşa tur a barajului de promovarea în Liga a III-a cu Sticla Arieşul Turda. Având în vedere că după dispariţia celor de la FC Zalău, judeţul nostru a rămas fără echipă de fotbal la nivel superior, cu toţii speram la o minune.

Din păcate, n-a fost să fie, iar campioana Sălajului a întâlnit o “nucă tare”. Gruparea din Turda, antrenată de Artur Podar a fost echipa mai puternică şi a deschis scorul foarte repede. Totuşi, Unirea a opus rezistenţă, însă din momentul în care jucătorii sălăjeni au cedat fizic, jocul s-a rupt, iar Sticla Arieşul s-a impus cu 6 – 0.

După acest joc, antrenorul turdenilor consideră că scorul putea fi şi mai mare, iar în urma rezultatului, nimic nu se mai poate întâmpla.

„La scorul acesta nu prea sunt multe de spus. Am dominat de la începutul jocului, am avut posesie, ocazii de gol. Dacă era 9-0, nu cred că se supăra nimeni. Nu cred că se mai poate întâmpla nimic. Mergem la Mirșid să câștigăm și să terminăm sezonul neînvinși. Mulțumim suporterilor că au fost în număr așa de mare la stadion, îi așteptăm și la Mirșid”, a declarat Artur Podar, pentru TurdaNews.

Meciul retur dintre Unirea Mirşid şi Sticla Arieşul Turda va avea loc sâmbătă, de la ora 17.30, pe Stadionul “Comunal” din Popeni.

Sursa foto: Ziarul 21

1243 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL