Connect with us

DIVERSE

Lotul Național de tineret va susține un meci de verificare cu HC Zalău


Chiar înainte de plecarea la Campionatul Mondial de tineret, selecţionata condusă de Gheorghe Tadici are programat un stagiu de pregătire la Zalău, în perioada 25 – 29 iunie


De la finalul lunii mai, handbalistele de la HC Zalău se află în vacanţă, iar acesta se va întinde până pe la mijlocul lunii iulie. Handbalistele lui Tadici vor fi însă chemate din vacanţă pentru câteva zile, în ultima săptămână din iunie, când vor susţine normele de control, iar tot atunci este programat şi un joc de verificare cu naţionala de tineret.

În perioada 25 – 29 iunie, lotul de tineret se va afla în pregătire în Zalău, după care va avea loc plecarea la Debrecen, acolo unde va avea loc şi turneul final.

Până la stagiul de pregătire de la Zalău, naţionala lui Tadici va participa la un turneu amical în Norvegia, alături de ţara  gazdă, Danemarca şi Suedia.

Să mai spunem că Gheorghe Tadici are un alt antrenor secund la naţionala de tineret, este vorba de Grigore Albici, după ce Bogdan Burcea a renunţat la această funcţie, din motive personale.

1231 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVERSE