Connect with us

ARTE MARTIALE

Zălăuanii au strălucit, la Campionatul European din Polonia. GALERIE FOTO

Arte marţiale: karate tradiţional – Campionatul European din Polonia

Sportivii de la Terra Kid s-au întors acasă cu opt medalii, dintre care patru de aur

Sportivii de la CS Terra Kid Zalău au plecat spre Polonia, acolo unde a avut loc ediţia din acest an a Campionatului European de karate tradiţional. Din delegaţia Română, condusă de sensei Dan Stuparu, au făcut deplasarea patru zălăuani, însă doar trei au participat la Campionatul European, Szeri Roberta a concurat la Cupa Europeană rezervată copiilor.

 

Cum era de aşteptat, Iulia Cliţan, Marc Crecan şi Călin Marincaş au avut o evoluţie foarte bună şi au reuşit să câştige opt medalii dintre care patru de aur. Şi de această dată, cele mai bune rezultate le-a obţinut sportivul Călin Marincaş. Zălăuanul a fost dublu medaliat cu aur în proba de kata şi kumite echipe, medaliat cu argint în proba de fuku-go şi bronz în proba kumite individual. Putem spune că rezultatele bune obţinute de Călin Marincaş sunt cadou de nuntă având în vedere că tânărul se va căsători cu aleasa inimii în 10 iunie.

 

La finalul competiţiei Călin Marincaş a declarat: “A fost un concurs frumos cu adversari puternici, dar finalele au fost tot cu români ceea ce înseamnă că momentan avem cel mai ridicat nivel european. Mă bucur că s-a terminat cu bine şi că au luat medalie şi Iulia Cliţan şi Marc Crecan pentru că sunt la început şi au mare nevoie de rezultate bune pentru a avea şi pe viitor motivaţia de a se antrena şi mai mult şi mai bine. Szeri Roberta are deja câteva participări la concursuri internaţionale şi cu toate că a pierdut ea este o sportivă bună şi pe viitor ne va călca pe urme”.  Monica MARE

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ARTE MARTIALE