Connect with us

FOTBAL

FOTO. Campioana Sălajului, surclasată în meciul de baraj de la Turda


Unirea Mirşid nu a avut nicio şansă în faţa redutabilei Sticla Arieşul, astfel că echipa campioană a judeţului Cluj a înscris nu mai puţin de şase goluri, iar promovarea în Liga a III-a este ca şi rezolvată


Peste 1.500 de spectatori au ţinut să vină în tribunele Stadionului “Municipal” din Turda pentru prima partidă de baraj dintre Sticla Arieşul şi Unirea Mirşid.

Sigur că lipsa “sportului rege” la nivel ridicat în municipiul Turda adus o dorinţă mare de o revenire cât de rapidă în eşaloanele superioare, acolo unde Arieşul are tradiţie.

Pentru aceasta, gruparea clujeană s-a pregătit din toate punctele de vedere. Anul trecut, nu a fost rândul Arieşului să câştige campionatul din Cluj, deoarece “U” Cluj trebuia să revină în prim-plan. De data aceasta, turdenii au câştigat campionatul la pas.

La fel s-a întâmplat şi în meciul de baraj, în care adversara a fost Unirea Mirşid.

Devenită campioană a Sălajului şi cu puţină şansă, gruparea condusă de Călin Bereschi a încercat să se ridice la nivelul adversarei, dar lipsa de pregătire s-a simţit  din plin.

Pe lângă aceasta, Unirea a avut ghinionul de a primi gol încă din primele minute. Unirea s-a ţinut tare până spre finalul reprizei, când Radu Blaga a trimis balonul în propria poartă. Golul a turnat plumb în ghetele sălăjenilor.

Totul s-a terminat imediat după revenirea de la vestiare, deoarece în minutul 48 scorul era deja 4 – 0!

Astfel, la doar 26 de secunde de la reluare, David l-a lansat pe Silaghi şi acesta l-a învins pe Vlad Muscan. După doar câteva zeci de secunde, Alex Savu a înscris printr-un şut din afara careului.

Până la final, s-au mai înscris două goluri, dar amfitrionii au avut şi alte oportunităţi de a majora tabela de marcaj.

S-a terminat 6 – 0, iar promovarea în Liga a III-a este ca şi rezolvată.

În aceste condiţii, pentru retur, campioana Sălajului nu prea mai are şanse, dar speră să iasă cu fruntea sus şi să arate că ştie fotbal.

Manşa retur va avea loc sâmbătă, de la ora 17.30, pe Stadionul Comunal din Popeni.

Mai multe, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 20 iunie.

 


STICLA ARIEȘUL TURDA – UNIREA MIRȘID 6 – 0 (2 – 0)

Au marcat: Paleoca (8), R. Blaga (42 – autogol), David (46), Savu (48), Ionescu (53) şi  Silaghi (67)

Arieșul Turda: Ursu – Ionescu, Cocoară, Soporan, Marcu, Paleoca, Savu (Moldovan 82`), Bituleanu (Silaghi 35`), David, Fl. Dan (Mărie 64`) şi Chișu. Antrenor: Artur Podar

Unirea Mirșid: Vlad Muscan (Marius Groza 58`) – Vlad Tohat (Florin Sestraș 77′), Ionuţ Blaga, Radu Blaga, Raul Iliese – Răzvan Sabou, Toth Karoly (Darius Colciar 75`), Marcel Mureșan, Maior Istvan (Mihai Bode 48`), Bogdan Ciaca – Ciprian Pavel. Antrenor: Mihai Bode


 

Sursa foto: turdanews.net

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL