Connect with us

FOTBAL

Juniorii de la CS Barcău Nuşfalău participă la turneul semifinal, unde va fi prezentă şi U Cluj. PROGRAMUL meciurilor


“Vom participa cu cea mai mare încredere, iar aceste meciuri ne vor da încredere”, a spus antrenorul Adrian Damian


Campioana Sălajului la juniori A1 a trecut la pas de barajul cu Voinţa Cetate şi a câştigat ambele meciuri cu reprezentanta judeţului Bistriţa-Năsăud. După ce în tur s-a impus cu 4 – 2, în retur, sălăjenii au câştigat şi mai clar, cu 6 – 1, astfel că s-au calificat în etapa următoare a competiţiei.

Pentru elevii lui Adrian Damian urmează acum turneul semifinal, în perioada 16 – 18 iunie, iar una dintre cele patru grupe va avea loc la Carei.

Cele patru grupe s-au alcătuit pe crieteriu geografic, iar sălăjenii se vor duela cu echipe din zonă, precum Universitatea Cluj, Victoria Carei şi CS Ineu. Se va juca după sistemul “fiecare cu fiecare”, iar prima clasată se va califica la turneul final ce va avea loc la Bucureşti.

Cum obiectivul campioanei Sălajului a fost deja atins, Nuşfalăul joacă fără presiune aceste meciuri, în care jucătorii pot acumula şi mai multă experienţă.

“Mă bucur foarte mult că am reuşit să trecem cu bine de aceste meciuri de baraj. Obiectivul a fost îndeplinit la nivel de comună, dar suntem conştienţi că nu putem emite mari pretenţii la turneul semifinal, unde ne vom lupta cu Universitatea Cluj, Victoria Carei şi CS Ineu, echipe foarte bune dar şi cu alte condiţii. Participăm cu cea mai mare încredere şi vom încerca să ne pregătim cât mai bine. Nu ne vom da la o parte, iar jucătorii trebuie să înţeleagă că aceste meciuri sunt în folosul lor şi îi vor face şi mai puternici. Doar dacă participăm la competiţii tari, putem creşte în valoare. Majoritatea jucătorilor vor fi juniori şi în campionatul următor, iar dacă toţi vor rămâne la echipă putem face o figură frumoasă şi în sezonul următor”, a spus antrenorul Adrian Damian.

 

Programul turneului semifinal de la Carei:

 

 Sâmbătă, ora 09.30: CS Ineu – “U” Cluj

Ora 11.30: Victoria Carei – CS Barcău Nuşfalău

Duminică, ora 09.30: “U” Cluj – CS Barcău Nuşfalău

Ora 11.30: CS Ineu – Victoria Carei

Luni, ora 09.30: Victoria Carei – “U” Cluj

Ora 11.30: Barcău Nuşfalău – CS Ineu

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL