Connect with us

FOTBAL

Alex Savu – jucător Arieşul Turda: “Ne aşteaptă meciuri dificile cu Mirşidul”


Deşi “specialiştii” o dat drept mare favorită pe echipa din Turda, înaintea meciului tur, clujenii sunt mai rezervaţi în privinţa şanselor de a câştiga detaşat această partidă care să-i apropie de Liga a III-a


 Sticla Arieşul Turda şi Unirea Mirşid se duelează sâmbătă de la ora 18.00, la Turda, în meciul tur al barajului de promovare pentru Liga a III-a. Campioana judeţului Cluj pare marea favorită şi speră la o victorie detaşată care să o apropie de Liga a III-a.

Înaintea jocului, gazdele sunt mai rezervate, iar unul dintre jucătorii cu experienţă – Alexandru Savu – se aşteaptă la un joc echilibrat.

“Părem favoriţi, dar nu ştiu dacă şi suntem. Tratăm meciul cu maximă seriozitate şi ne dorim să promovăm pentru că acesta a fost obiectivul nostru de la început. Ne aşteaptă meciuri dificile şi avem câteva informaţii despre adversari, iar Mirşidul dacă a câştigat campionatul în Sălaj, înseamnă că este o echipă bună. Trebuie să câştigăm meciul de acasă şi să ne facem misiunea cât mai uşoară înaintea returului. Să nu creadă lumea că noi avem o super-echipă, fiindcă sunt doar 5 – 6 jucători care au mai jucat prin Liga a III-a sau eşalonul secund, în rest toţi sunt localnici”, ne-a declarat Alexandru Savu.

 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL