Connect with us

FOTBAL

Marius Ionescu – jucător Arieşul Turda: “Nu va fi o diferenţă mare între noi şi Unirea Mirşid”


Jucătorul de la campioana Clujului se aşteaptă la o partidă mai echilibrată cu formaţia din Sălaj, deşi multă lume o vede favorită certă la promovare pe Sticla Arieşul Turda


Sticla Arieşul Turda a câştigat la pas campionatul din Liga a IV-a Cluj, fără nicio înfrângere, iar acum se pregăteşte de promovarea în Liga a III-a. Pentru a reuşi acest lucru, clujenii trebuie să treacă în “dubla” manşă de Unirea Mirşid, primul meci fiind programat sâmbătă, de la ora 18.00, la Turda.

Înaintea acestui joc, Arieşul pare de departe favorită, dar unii dintre jucătorii de la formaţia clujeană sunt mai precauţi, iar Marius Ionescu – unul dintre cei mai experimentaţi din lot –  se aşteaptă la un joc mai echilibrat.

“Nu vom intra în teren cu gândul că suntem favoriţi. Vom încerca să ne facem treaba, să jucăm cât mai bine şi să câştigăm ambele meciuri. Obiectivul nostru este să promovăm în Liga a III-a şi pentru asta am munci un an de zile. Trebuie să fim concentraţi şi să nu ne relaxăm. Din ce am auzit, nu va fi chiar aşa mare diferenţă între noi şi Unirea Mirşid. La baraj se poate echilibra situaţia şi poate fi o ambiţie mai mare din partea adversarilor”, ne-a declarat Marius Ionescu.

Sursa foto: Ziarul 21

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL