Connect with us

FOTBAL

Răzvan Sabou – jucător Unirea Mirşid: “Sperăm să ne întoarcem acasă cel puţin cu un egal!”


Venit în pauza de iarnă la gruparea condusă de Călin Bereschi şi Flore Pop, talentatul jucător a devenit al treilea în topul echipei al celor mai buni maratori după Ciprian Pavel şi Maior Istvan. Sabou speră să-şi ajute echipa şi la barajul cu Sticla Arieşul Turda şi campioana Sălajului să se întoarcă cu cel puţin un rezultat de egalitate


După ce în sezonul 2015-2016, Unirea Mirşid reuşea eventul în Sălaj, cucerind atât titlul judeţean, cât şi Cupa României, gruparea condusă de Călin Bereschi şi Flore Pop a reuşit să cucerească un nou campionat, la finele acestui sezon. Gruparea din Mirşid a câştigat campionatul în ultima etapă şi se va duela la barajul pentru promovarea în Liga a III-a cu Sticla Arieşul Turda.

Un aport la această reuşit a avut şi Răzvan Sabou. Deşi a venit la gruparea din Mirşid abia în pauza de iarnă, talentatul jucător şi-a făcut treaba şi şi-a ajutat echipa să-şi îndeplinească obiectivul.

În cele 12 meciuri disputate în retur pentru Unirea Mirşid, atacantul de 26 de ani a marcat nu mai puţin de 11 goluri, devenind al treilea în topul celor mai buni marcatori din sânul campioanei Sălajului, după Ciprian Pavel cu 48 de goluri şi Maior Istvan cu 26 de reuşite.

Sâmbătă, Răzvan Sabou alături de colegii săi se vor lupta la meciul de baraj pentru promovarea în Liga a III-a cu Sticla Arieşul Turda, urmând ca meciul tur să aibă loc pe terenul clujenilor, de la ora 18.00.

De menţionat este faptul că Sabou a participat şi anul trecut la barajul de promovare, alături de Dumbrava Gîlăgu, atunci sălăjenii fiind eliminaţi în dublă manşă de Unirea Tăşnad. De această dată, atacantul speră să fie cu noroc şi Unirea să obţină calificarea în Liga a III-a.

“Sperăm să facem o figură frumoasă la meciul de baraj. Am înţeles că Sticla Arieşul Turda este o echipă bună, dar şi noi avem în echipă jucători foarte buni, cu experienţă la nivelul superior şi care pot face diferenţa. Avem încredere în noi şi sper să ne întoarcem cu cel puţin un rezultat de egalitate de la Turda. Sunt pentru a doua oară consecutiv la baraj şi sper ca de această dată să fie cu noroc şi să trecem de gruparea clujeană”, ne-a declarat Răzvan Sabou.

994 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL