Connect with us

DIVIZIA A1

Zălăuanul Vlad Negrean revine la Universitatea Cluj


După ce în ultimul sezon a evoluat la Explorări Baia Mare, voleibalistul a decis să se întoarcă la formaţia clujeană, la care a mai jucat în perioada 2015 – 2017


Deşi este  sălăjean, Vlad Negrean a jucat foarte puţin pentru echipele din Sălaj, iar pentru o scurtă perioadă a fost la CS Phoenix Şimleu Silvaniei, în anul 2015.

Performanţele notabile au fost obţinute cu Explorări Baia Mare, la care a jucat în două rânduri, în perioada 2009 – 2014, dar şi în ultimul sezon, 2016 – 2017, după ce în vara anului trecut, zălăuanul a decis să plece de la Universitatea Cluj în Maramureş.

După doar un an, Vlad Negrean revine la Universitatea Cluj şi va îmbrăca din nou tricoul formaţiei clujene la care a mai jucat în perioada 2015 – 2017.

De data aceasta, zălăuanul are planuri mai mari cu gruparea clujeană şi vrea o clasare cât mai bună. În acest sens, clujenii au început campania de transferuri, iar sub Feleac a mai fost adus şi Marius Şoloc, de la Dinamo Bucureşti.

“Mă bucur că m-am întors înapoi la Universitatea Cluj. Vreau să facem performanță la echipă și să ajungem în clasament cât mai sus. M-am întors, în principal, pentru proiectul frumos pe care mi l-au propus cei de aici și vreau să mă stabilesc în cel mai frumos oraș al Transilvaniei și să-mi închei cariera la cea mai frumoasă echipă studențească din țară”, a declarat zălăuanul Vlad Negrean pentru site-ul oficial al clubului Universitatea Cluj.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVIZIA A1