Connect with us

FOTBAL

Artur Podar – antrenor Arieşul Turda: “Unirea Mirşid nu este o echipă de neglijat”


Chiar dacă echipa sa este favorită înaintea meciurilor cu campioana Sălajului, tehnicianul formaţiei din Turda este mai rezervat în declaraţii şi consideră cu Unirea Mirşid este un adversar ce trebuie tratat serios


Sticla Arieşul Turda – campioana judeţului Cluj şi Unirea Mirşid, câştigătoarea Ligii a IV-a Sălaj se vor lupta în “dublă” manşă la barajul de promovare în Liga a III-a.

Toate calculele hârtiei o dau favorită pe echipa clujeană, însă tehnicianul echipei din Turda este mai rezervat înaintea meciurilor de baraj şi consideră că meciurile cu formaţia sălăjeană trebuie tratate serios.

“Fiecare îşi va juca şansa, iar noi trebuie să profităm de avantajul terenului propriu în meciul tur şi sâ câştigăm la o diferenţă cât mai mare de scor. Am văzut echipa din Mirşid la meciul de la Jibou, dar şi în a doua repriză la partida cu cei de la Buciumi, însă le-au lipsit câţiva titulari. Unirea Mirşid nu este o echipă de neglijat. Sper ca după meciul tur să fim undeva la 70-80% promovaţi. Avem o echipă bună, cu jucători cu experienţă şi cred că avem prima şansă la promovare, dar trebuie să tratăm cu seriozitate aceste jocuri. De când am început acest proiect, obiectul nostru a fost accederea în Liga a III-a, însă nu am reuşit anul trecut, având în vedere că eram în aceeaşi ligă cu Universitatea Cluj. Pentru noi ar fi un eşec total să nu promovăm, dar mingea este rotundă şi fiecare echipă are şansa ei. Sperăm să fie două meciuri frumoase fiindcă este cu totul alt nivel faţă de partidele din judeţ”, ne-a declarat Artur Podar, antrenorul de la Sticla Arieşul Turda.

Sursa foto: Ziarul 21

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL