Connect with us

Ştiri din Sălaj

Lucrările la tronsonul II a variantei de ocolire a Zalăului încep anul viitor


În urma unei şedinţe la care au participat primarul Ionel Ciunt, directorul general al CNAIR, Narcis Neaga, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Călin Forţ şi conducerea Prefecturii s-au făcut precizări în ceea ce privesc lucrările la centura Zalăului


Directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii rutiere -CNAIR, dl. Ștefan Narcis Neaga și dl. Călin Cristian Forț, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, împreună cu o echipă de consilieri, experți și ingineri, s-au întâlnit, marți, 12 iunie 2018, cu conducerea Instituției Prefectului, conducerea Consiliului Județean Sălaj și dl. Ionel Ciunt, primarul Municipiului Zalău.

S-au dezbătut probleme importante referitoare la infrastructura sălăjeană. În ceea ce privește șoseaua ocolitoare a Zalăului, directorul general al CNAIR, a precizat că proiectul apare în masterplan, există un contract semnat pentru proiectare referitor la studiul de fezabilitate și că lucrările, la tronsonul II al variantei de ocolire a Zalăului, vor începe anul viitor.

Lucrările la tronsonul doi al centurii ocolitoare a Zalăului ar putea demara în martie 2019, potrivit precizărilor făcute de director CNAIR, Narcis Neaga, care a adăugat că în ce priveşte contractul de proiectare-execuţie pentru cei 80 de kilometri ai autostrăzii Transilvania de pe teritoriul judeţului Sălaj, acesta ar putea fi semnat în primăvara anului viitor, valoare lucrărilor fiind de 650 de milioane de euro.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj